Matz

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Matz

Hos Matz i Hjortshøj kan vi hjælpe kunder med deres beskærings- samt træfældningsopgaver. Vi er specialiseret i træfældning, beskæringer, samt topkapning, og med mere end 13 års erfaring bag os er vi et godt og sikkert valg, når du skal have løst dine haveprojekter. Står du med en opgave, du søger en professionel fagmand til at varetage, så kontakt Matz og lad os varetage din opgave.


Hos Matz kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

  • Topkapning og beskæring 
  • Træfældning og stubfræsning
  • Opskæring af træer til brænde
  • Hækklipning 
  • Risikovurdering
  • Stormsikring 
  • Stormfald 
  • Flisehugning i forbindelse med træfældning


Uanset om du har brug for hjælp til en større eller mindre opgave, så står vi hos Matz klar til at hjælpe dig. Vi er altid klar til at tage en god faglig dialog, hvor vi kan vejlede og rådgive dig frem til den bedste løsning. Når du samarbejder med Matz, kan du være sikker på, at du får en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, så vores kunder altid kan få et godt resultat, de vil sætte pris på. Kvalitet er det vigtigste, og det kan ses, når arbejdet er udført. Vi har udstyret i orden og kan derfor imødekomme de ønsker, vores kunder har.

 

Hos os kan du være tryg

Du kan være helt tryg, når du benytter Matz som dit professionelle træfældningsfirma. Vi garanterer nemlig et veludført stykke arbejde, og derudover har vi selvfølgelig også en forsikring mod eventuelle skader, vi selvfølgelig ikke regner med opstår. 


Skal vi hjælpe dig frem til de bedste resultater?

Har du lyst til at få en faglig dialog med en professionel træfælder, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 


Vi står klar i Hjortshøj til at køre ud, når du har brug for det. Vi dækker det meste af Jylland, men kører for det meste i byer som Randers, Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Hvis du ønsker en pris på udførelsen af din opgave, giver vi selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig. 


Vi glæder os til at høre fra dig!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme