Ma Anlæg V/ Mike Andersen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ma Anlæg V/ Mike Andersen

Trænger din have eller andet udeareal til en kærlig hånd, så er det Ma Anlæg, du skal kontakte. Jeg har mange års erfaring i branchen, og det gør mig til et godt valg, når du skal have udført dine haveprojekter.

 

Jeg skaber kvalitet, du kan fornemme

Når du bestiller Ma Anlæg til at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Jeg afslutter ikke opgaven, før vi begge er tilfredse, på den måde er jeg sikker på du er glad for resultatet, og at jeg har leveret et fagligt godt stykke arbejde.

Jeg udfører kun arbejde, jeg kan stå inde for, på den måde er du altid garanteret et godt og holdbart resultat.

 

Jeg tilbyder min hjælp til bl.a.:

 • Belægning, belægning, skærver og stabilgrus
 • Brosten og kantsten
 • Opbygning af støttemure
 • Grubning, planering og græssåning
 • Rullegræs
 • Snerydning/saltning
 • Topkapning og beskæring
 • Træfældning og stubfræsning
 • Vedligeholdelse
 • Jord- og betonarbejde
 • Nedrivning

 

Før, under og efter udførelsen er du altid velkomment til at kontakte mig, hvis du søger råd og vejledning vedr. dit byggeri. Jeg lytter altid til, hvad dine behov e,r og ud fra dine ønsker skaber vi en plan for, hvad der skal ske for at få de bedste resultater og løsninger frem. Jeg finder altid en løsning på opgaven, så lige meget hvor stor en udfordring, du stiller mig overfor, kan du være sikker på, at jeg er manden til at løse dem.

 

Din positive fagmand

Når du bestiller Ma Anlæg til at varetage dine opgaver, kan du være sikker på at du vil blive mødt af en glad og imødekommende fagmand, der sætter sine kunder i centrum. Det vigtigste for mig er, at du tilfreds, og du vil derfor være centrum for opgaven, gennem hele projektet. Hvis du har behov for det, giver jeg gerne mit bud på din opgave og rådgiver gerne om materialer og metoder, der kan give dig et resultat, der er bedre end forventet.


 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Uanset om du står over for små opgaver eller søger hjælp til et større projekt, der kræver en professionel fagmand til at varetage opgaven, så kan du kontakte mig, Mike Andersen, hos Ma Anlæg. Jeg står klar til at rykke ud fra firmaadressen i Kolding og hjælpe, når du har brug for det. Har du brug for et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme