Lumas

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Lumas

I Hobro finder du Lumas, der er specialiseret i arbejde med træ. Vi tilbyder specialfremstillede møbler, der tager udgangspunkt i naturens egne former. Denne tilgang gør det muligt at fremstille unikke møbler, der kan give dit hjem et personligt præg.

 

Respekt for materialerne

Hos Lumas har vi stor respekt for de materialer, vi benytter i vores arbejde. Vi ser ikke træets knaster, året og revner som fejl, der blot skal fjernes, men som en mulighed for at skabe møbler med en anderledes formgivning, der ellers ikke var kommet til udtryk.

 

Derudover skaber vi i samarbejde med en dygtig smed bordben og stel til møblerne, der bliver designet fra bunden og tilpasset dine ønsker og behov.

 

Hos Lumas kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

  • Lægning af trægulve
  • Reparation af trægulve
  • Produktion af møbler
  • Terrasser

 

Uanset om du ønsker sildebensparket, skibsplanker, lamelparket eller måske et massivt trægulv, så kan vi hos Lumas hjælpe dig med udførelsen. Med knap 40 års erfaring i branchen kan vi hjælpe og rådgive omkring de forskellige trætyper og lægninger, så du kan få et gulv, der er helt efter dine ønsker og behov.

 

Lad en professionel fagmand hjælpe med dine opgaver

Har du lyst til at få lagt et flot gulv eller måske en ny terrasse, så kontakt Lumas og lad os høre mere om dine projekter. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Hobro for at besigtige dine opgaver. Vi kører gerne langt for vores kunder og dækker gerne byer som Viborg, Randers og Aalborg.

 

Har du lyst til at vide mere om vores services, eller er du interesseret i uforpligtende tilbud på dine opgaver, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme