KM Skoventreprise ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

KM Skoventreprise ApS

KM Skoventerprise ApS

- Ekspert i fældning af træer ved klatring


Hos KM Skoventerprise ApS står vi klar til at hjælpe dig med en bred vifte af opgaver, og vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde, der er præget af kvalitet. Vi tilbyder blandt andet:


- Træfældning

- Fældning ved klatring

- Beskæring

- Flishugning

- Stukfræsning

- Hæk og hegn


Især klatring er vi særligt specialiserede indenfor, hvor besværlige træer fældes ovenfra. Skulle den problemstilling, som du står overfor, ikke være nævnt ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtigende samtale om dine ønsker.


Viden og kompetencer

Jeg grundlagde virksomheden i 2003, og vi er lige nu to uddannede arborister i KM Skoventerprise ApS. Vi dækker Roskilde og hele Storkøbenhavn, og jeg har 15 års erfaring at trække på. Jeg har en massiv viden om sundhedstilstanden og svampesygdomme i træer, og jeg ved alt, hvad der er værd at vide om beskæring.


Kvalitet og sikkerhed fremfor alt

Når vi løser en opgave er vores altoverskyggende fokus at levere et resultat, som du kan være tilfreds med. Vi går utrolig meget op i sikkerhed – for os selv, men især også for dig, og skulle det uheldige ske, at noget går i stykker, så er jeg fuldt forsikret.


Giv mig et kald, hvis du står og mangler hjælp til et kommende projekt.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme