KFM Byggefirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

KFM Byggefirma

KFM Byggefirma

- Plads til alt – Alt på plads


Skal du bruge en ekstra mand, når der skal udføres tømrerarbejde, eller tænker du, at vi måske er mændene til at klare dit kommende byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan klare alle opgaver indenfor tømrerfaget og arbejder både som selvstændigt firma, men det er også muligt at leje vores mandskab ind, som ekstra arbejdskraft hos jer.


KFM Byggefirma kan blandt andet lave:

- Udskiftning af vinduer

- Ombygning

- Nybyggeri

- Tilbygning og renovering


Samt mange flere ting. Vi sætter en stor ære i at udføre et håndværk, som du kan være glad for mange år ud i fremtiden.


Bred erfaring og kompetencer

Jeg etablerede virksomheden i 2017, og nu er vi seks mand, som sammen har en bred erfaring og alsidige kompetencer, der gør os i stand til at lave flot arbejde. Vi fokuserer meget på detaljerne, ligesom kvaliteten er af stor betydningen for os. Samtidig er vi for din sikkerhed medlem af Dansk Byggeri og dermed Byg Garanti, som sikrer, at vi altid afleverer et resultat, som er efter aftale. Skulle der mod forventning være dele ved det endelige produkt, du ikke er fuldt ud tilfreds med, kommer vi naturligvis tilbage og retter op på det.


Kontakt os allerede i dag, hvis KFM Byggefirma skal stå for dit næste byggeprojekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme