Keta Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Keta Byg

Hos Keta Byg udfører vi tømrerprojekter for private og erhvervskunder i høj kvalitet. Vi har mere end 10 års erfaring bag os og kan derfor tilbyde kvalitetsløsninger med et flot finish. Vores fagligt stærke og rutinerede fagmænd står gennem hele samarbejdet til rådighed for en god dialog og de spørgsmål, du måtte have, så du kan få en løsning, du vil blive glad for i mange år frem. Står du med et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Keta Byg og lad os høre om dit boligprojekt.

 

Vi er til for vores kunder

Vi hos Keta Byg har altid fingeren på pulsen, når det gælder om at holde sig opdateret på materialekendskab, metoder og teknikker. Vi ønsker at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, og du vil derfor altid blive mødt af dygtige fagmænd, der arbejder hårdt for at løse dine opgaver til din store tilfredshed.

 

Hos Keta Byg kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Køkkenmontage
  • Trappemontage
  • Tilbygninger og udestuer
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Renovering og sanering
  • Isolering med batts
  • Lydisolering
  • Garager og carporte

 

Vores lange erfaring gør det muligt for vores kunder at få netop den løsning, de vil sætte pris på. Vi står til rådighed med råd, vejledning og kreative løsningsforslag. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan ramme den løsning, som lever op til de forventninger, du har. Kunne du tænke dig en professionel fagmands vurdering af dit projekt eller måske et uforpligtende tilbud på din opgave, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.

 

Har du lyst til at få besøg af Keta Byg?

Hvis du ønsker de bedste resultater i din bolig, så kontakt Keta Byg og fortæl os om de ønsker, du har til din bolig. Vi har base i Jerslev, og herfra kører vi bl.a. til Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. For nem og hurtig kontakt anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme