JSJ Byg og Montage IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

JSJ Byg og Montage IVS

Går du og drømmer om en ny udestue, et nyt køkken eller måske et tag, der kan holde tæt, så kontakt JSJ Byg og Montage og lad mig gøre dine boligdrømme til virkelighed. Jeg tilbyder alle mine løsninger i høj kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med udførelsen.

 

JSJ Byg og Montage IVS - din ekspert

Mit navn er Jacob Smed Jensen, og jeg har mere end 15 års erfaring i tømrerbranchen. Jeg går op i, at tingene er i orden, og derfor springer jeg aldrig over, hvor gærdet er lavest. Det er vigtigt for mig, at mit firma og jeg selv bliver associeret med godt håndværk og god faglig ekspertise. Jeg afslutter derfor ikke et projekt, før jeg selv og mine kunder er tilfredse, på den måde er du sikret en god løsning, og jeg er sikret glade og tilfredse kunder, der forhåbentlig vil huske mig, næste gang de står over for en boligopgave, hvor de har brug for en tømrer.  

 

Hos JSJ Byg og Montage IVS kan du få hjælp til:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Trappemontage
  • Gulvlægning
  • Isolering
  • Taglægning
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Garager og carporte

 

Når du beder JSJ Byg og Montage IVS om at varetage opgaven, kan du være sikker på at få et resultat, der lever op til dine forventninger. Jeg bestræber mig altid på at være kundernes foretrukne firma, og derfor går jeg gerne ekstra langt for at indfri de ønsker og behov, mine kunder måtte have til deres byggeri.

 

Skal jeg tage et kig på dit byggeprojekt?

Har du lyst til at få besøg af en kyndig tømrer til at give et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt og aftale et tidspunkt for besigtigelse og gennemgang af opgaven.

 

JSJ Byg og Montage IVS holder til i Aars, og herfra kører jeg til kunder i både Nord- og Midtjylland og også gerne hjem til dig!

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme