J R Gulvsservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

J R Gulvsservice

Hos J R Gulvsservice kan vi hjælpe med at gøre dine gulve flotte igen. Vi er specialiseret i gulvbehandlinger og gulvafslibninger og kan derfor rådgive dig frem til det bedste resultat. Ønsker du at renovere din boligs gulve, så kontakt J R Gulvsservice og lad os varetage din gulvopgave.

 

Vores ekspertise gavner vores kunder

Det kan være svært at vide, hvilken behandling der skal til for at gøre dine gulve flotte igen, hvis du ikke er fagmand. En gulvbehandling beskytter dine gulves overflader og er derfor med til at forlænge deres levetid. Et trægulv, der står ubeskyttet, modvirker ikke slid, gulvvask og snavs, og det er derfor helt afgørende, at du får beskyttet dine gulve. Når du samarbejder med J R Gulvsservice står vi til rådighed for en god faglig snak, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, du vil blive mest tilfreds med.

 

Hos J R Gulvsservice kan du få hjælp til:

  • Gulvafslibninger
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandlinger
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

 

Hvad enten du søger vores hjælp til et enkelt rum, eller det er hele din bolig, der trænger til en god gulvbehandling, så står vi klar til at hjælpe dig med udførelsen heraf. Vores mange år i branchen gør os til en stærk samarbejdspartner, og du er derfor altid i trygge hænder, når du vælger os til at udføre din opgave.

 

Kunne du tænke dig en god dialog omkring dit projekt og måske et uforpligtende tilbud på opgaven, tilbyder vi selvfølgelig også at stå til rådighed for dette. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser og udfører altid vores arbejde i den højeste kvalitet.

 

J R Gulvsservice - Din gulvmand i Nakskov

Har du lyst til at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål eller ønsker du at samarbejde med os omkring dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot få kontaktinformationer i vores formular, så vil vi vende vi tilbage så hurtigt som muligt.

 

Du finder os i Nakskov, og herfra kører vi bl.a. til kunder i Maribo, Nykøbing Falster og Vordingborg, men kører også gerne til Hovedstaden, når vores kunder har brug for en dygtig fagmand.

 

Vi hos J R Gulvsservice glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme