Høj Kvalitet Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Høj Kvalitet Byg

Hos Høj Kvalitet Byg går vi op i at levere de bedste resultater til vores kunder ved enhver mureropgave. Med mere end 10 års erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der gør det muligt at imødekomme de ønsker, vores kunder har til deres projekt. Mangler du en professionel murer til at varetage dit projekt, så kontakt Høj Kvalitet Byg og lad os stå for udførelsen heraf.

 

Renovering efter dine ønsker

Trænger dit badeværelse til at blive fornyet, eller ønsker du måske at få gulvvarme til de kolde morgener, så kan vi hos Høj Kvalitet Byg hjælpe dig med at få dine ønsker indfriet. Vi bestræber os på altid at være dit foretrukne valg, og derfor vil du blive mødt af dedikerede fagmænd, der lytter til de behov, du måtte have. Det er vigtigt for os at vide, hvilke overvejelser du har haft, for at vi på den måde kan finde frem til den bedste løsning. Vi står altid til rådighed for vores kunder med gode råd og vejledning, hvis der skulle være brug for vores ekspertise f.eks. ved valg af materialer.

 

Hos Høj Kvalitet Byg kan vi bl.a. varetage:

  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af isokern
  • Understøbning af fundament
  • Bad og toilet

 

Høj Kvalitet Byg kan være behjælpelige både ved større og mindre projekter, så uanset hvilken opgave inden for murerfeltet, du søger løst, er vi sikre på, at vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

 

Din lokale murer i Højby

Ønsker du at få professionel hjælp til udførelsen af dine projekter, så vil vi hos Høj Kvalitet Byg hellere end gerne hjælpe dig med udførelsen heraf. Vores mange års erfaring har gjort os rutineret i mange typer af opgaver, men vi sørger altid for at holde os opdateret omkring udviklingen i branchen.

 

Høj Kvalitet Byg kører fra vores base i Højby til kunder i bl.a. Holbæk, Roskilde og København. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, har du spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit projekt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan.

 

Vi hos Høj Kvalitet Byg ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme