HBM - Byg & Anlæg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


HBM - Byg & Anlæg

HBM - Byg & Anlæg

- Vi udfører din byggedrøm


Hos HBM - Byg & Anlæg er vores målsætning, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi igennem god service, kvalitet i vores håndværk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring med alle former for tømrer- og entreprenørarbejde, og kan blandt andet være behjælpelige med:


  •  Udskiftning af døre og vinduer
  •  Renovering af hus, facade og ejendom
  •  Loft og gulv


Du kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale om dit kommende projekt, og vi kan give dig et tilbud. Vi står ligeledes altid til rådighed og vejleder gerne, og er af den overbevisning, at det er via kommunikationen med vores kunder, at vi når frem til de bedste slutresultater.


Troværdighed

Hos HBM - Byg & Anlæg sætter vi en stor ære i at leve op til aftalte deadline, ligesom vi i hele processen ønsker at inkludere dig, så du altid føler dig tryg ved os. Virksomheden holder til i Aars, hvorfra vi servicerer vores kunder i en radius af cirka 50 kilometer.


Tænker du, at vi er de rette til at udføre dit kommende byggeprojekt, og har du måske allerede en opgave på tegnebrættet, skal du altid være velkommen til at kontakte os, sammen finder vi frem til den rette løsning for dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme