Havenissen V/ Mikkel Sørensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Havenissen V/ Mikkel Sørensen

Havenissen

- det er os med de små priser


Havenissen drives og ejes af mig, Mikkel Sørensen, som siden 2011 har sat en ære i en god dialog med mine kunder, omkring det arbejde jeg laver. Jeg tilbyder alle former for havearbejde, men er særligt dygtig, når der kommer til græsplæner.


Herudover kan jeg lave:


  • Betonarbejde
  • Anlægsarbejde
  • Vedligeholdelse af grønne områder
  • Vinduespudsning

Samt mange flere ting. Så skulle din næste opgave ikke være nævnt, og mangler du en mand, som har fokus på detaljen og kvaliteten, så kan du altid give mig et opkald for en uforpligtende samtale. Sammen finder vi frem til, om jeg er den rette for dig.


Bred vifte af kvalifikationer

Havenissen kan tilbyde en diversitet hvad angår arbejdsopgaver. Jeg har været i branchen i mange år, hvilket har givet mig en bred vifte af kvalifikationer, og jeg tilstræber altid at holde mig opdateret omkring nyeste tendenser indenfor det visuelle, men ligeledes med henblik på det værktøj, jeg anvender.


Samarbejde i højsædet

For mig er det afgørende, at mine kunder og jeg kan have en god dialog, da jeg mener, at det er her at de unikke og særlige løsninger kommer frem. Samtidig er jeg også af den overbevisning, at jeg behandler mine kunder, som jeg selv ønsker at blive behandlet - mine kerneværdier er derfor sikkerhed, service og kvalitet.


Jeg ser frem til samarbejdet.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme