Gråsten Entreprenør & Vognmand ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Gråsten Entreprenør & Vognmand ApS

Siden 2009 har Gråsten Entreprenør & Vognmand ApS hjulpet kunder med at løse deres opgaver inden for anlægsgartneri og brolægning. Vi har mange års erfaring i branchen, og det gør os til en kompetent samarbejdspartner, når du skal have udført dine opgaver til perfektion.

 

Rådgivning og hjælp

Med mere end 30 års erfaring i branchen er vi, Keld Eskildsen og Claus Hansen, rutineret i mange typer af opgaver. Vi har udført et hav af løsninger til glæde og gavn for mine kunder, og det vil vi blive ved med. Vores mange års ekspertise giver et godt grundlag for vores medarbejdere, men også for vores kunder, der altid kan få svar på deres spørgsmål. Vi tilbyder altid en grundig gennemgang af opgaven, inden vi udfører den. På den måde kan vi bedst vejlede dig om, hvilke muligheder du har, og hvad der vil give dig den bedste løsning.  

 

Vi kan hjælpe dig med at udføre:

  • Anlægsgartneropgaver
  • Brolægning
  • Nedbrydning
  • Indkørsler
  • Sandpude
  • Ejendomsservice
  • Opbygning af støttemure

 

Vi løfter en bred vifte af opgaver, så hvis du ikke finder præcist det, du søgte, skal du ikke fortvivle. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Skal vi komme til dig?

Sidder du med spørgsmål til vores services, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at køre ud, når du har brug for hjælp. Du finder os i Gråsten og herfra kører vi til kunder i hele Sønderjylland.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme