Kunde billede

By DM - Kosmetisk sygepleje Klinik

August 2019

Opsætning af skillervæg
Har fået opdelt et stort rum. Fået sat en skillervæg op, med 2 dør og et vindue.
Læs mere  

Kunde billede

Lars Clausen

Maj 2019

Nye Vinduer
Har fået isat nye vinduer.super prof arbejd.og meget dygtige samt venlige personer.kan varmt anbefales Vh Lars Clausen
Læs mere  

Kunde billede

Lars Joost

April 2019

Nyt tag
Vi har de sidste tre dage haft Frøslund Byggeservice til at lægge nyt tag på vores hus, carport og udhus. Vi fik fra start et tilbud på det ønskede arbejde, prisen holdt hele vejen igennem, der kom ik
Læs mere  

Frøslund Byggeservice ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

By DM - Kosmetisk sygepleje Klinik

August 2019

4,5/5
Opsætning af skillervæg
Har fået opdelt et stort rum. Fået sat en skillervæg op, med 2 dør og Læs mere  
Kunde billede

Lars Clausen

Maj 2019

5,0/5
Nye Vinduer
Har fået isat nye vinduer.super prof arbejd.og meget dygtige samt venl Læs mere  
Kunde billede

Lars Joost

April 2019

5,0/5
Nyt tag
Vi har de sidste tre dage haft Frøslund Byggeservice til at lægge nyt Læs mere  

Frøslund Byggeservice ApS

Hos Frøslund Byggeservice ApS sætte vi solidt håndværk og tilfredse kunder først. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og skaber altid resultater ud fra dine ønsker og behov. Vi klarer både store og små opgaver for både private og erhvervskunder og vil hellere end gerne også hjælpe dig.

 

Byggeri vi er stolte af:

Når du beder Frøslund Byggeservice ApS om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du får udført dit arbejde i høj kvalitet. Vi går op i, at vores kunder er tilfredse, det sker først og fremmest ved at tilbyde dem løsninger, der giver stor værdi i hverdagen.

 

Frøslund Byggeservice ApS blev etableret i 2015, men jeg, Jonas Frøslund-Jensen, har mere end 15 års erfaring bag mig. Det gør os til et godt valg, når du leder efter en samarbejdspartner, der på en god og effektiv måde kan løse dine opgaver.

 

Vi stopper aldrig et samarbejde, før du og vi selv er tilfredse med resultatet. På den måde er vi sikret glade kunder, og du er sikret en god løsning, du kan sætte pris på i mange år frem.


Hos Frøslund Byggeservice kan du få hjælp til:

  • Taglægning
  • Isolering
  • Montering af døre og vinduer
  • Trappe- og køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Nybyg

 

Uanset hvilken opgaver du søger hjælp til varetagelsen af, så kan du være sikker på at indgå i et tæt samarbejde med vores dygtige fagmænd. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en fagmand, der er til at stole på. Derfor overholder vi altid alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om budget, mødetider eller datoen for det færdige resultat.

 

God dialog gennem hele projektet

Har du lyst til at blive en del af et tæt samarbejde, hvor dine fagmænd har dine ønsker og drømme for øje, så kontakt Frøslund Byggeservice ApS og lad os skabe resultater, du kan få glæde af.

 

Du finder Frøslund Byggeservice ApS i Holmegaard, og herfra kører vi til kunder i både Hovedstaden og på resten af Sjælland. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.   

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme