Fenger Maler

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Fenger Maler

Fenger Maler varetager opgaver inden for traditionelt malerarbejde og garanterer en altid høj kvalitet. Med over 15 års erfaring i branchen tilbyder jeg mine kunder den mest optimale løsning og udførelse af opgaverne. Det er din garanti for holdbare løsninger.

 

Effektiv og god service

Når mine kunder henvender sig og beder mig om at udføre arbejdet, ved jeg, hvor vigtigt det er at lytte til de ønsker og behov, mine kunder har. Jeg tilbyder altid mine kunder råd og vejledning om deres malerprojekt, så de træffer de vigtige beslutninger på det rette grundlag. Det er vigtigt for mig, at der er en god kommunikation med mine kunder, da det er helt afgørende for, at jeg kan spore mig ind på, hvilken løsning der er den rette i netop det tilfælde. Derefter går jeg i gang med opgaven hurtigt og effektivt, så du kan få glæde af resultatet så hurtigt som muligt.

 

Hos Fenger Maler kan du få hjælp til:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibning og gulvbehandlinger

 

Alle mine services bliver tilbudt til gode og fornuftige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Jeg mener nemlig ikke, at kvalitet skal koste en formue.

 

En aftale er en aftale

Jeg vil gerne have, at mine kunder føler sig trygge når de beder mig om at varetage deres maleropgaver. Jeg arbejder professionelt og overholder alle indgåede aftaler med mine kunder. Dette gælder, uanset om der er tale om mødetider, budgettet eller dato for afslutning af projektet. Du kan derfor med sindsro booke mig til at varetage opgaven.

 

Har du lyst til at vide mere?

Har du spørgsmål til nogle af mine services, eller er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dine projekter, så kontakt Fenger Maler allerede i dag. Jeg står klar til at rykke ud fra adressen på Østerbro, hvorfra vi dækker København og det meste af Sjælland.

 

Jeg ser frem til at høre mere om dine projekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme