Entreprenør MP Møller ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Entreprenør MP Møller ApS

Entreprenør MP Møller ApS

- vi sætter altid din opgave i første række


Entreprenør MP Møller ApS er et nystartet firma med to mand og flere års erfaring inden for byggebranchen. Vi specialiserer os i at etablere forsyningskabler og udføre også alt det grove arbejde, som dette måtte medføre. I øjeblikket varetager vi små og mellemstore opgaver hovedsageligt for virksomheder, dog kan vi sagtens kontaktes, hvis du har en mindre opgave, du tænker, vi er de rette til. Fra adressen i Ebberup dækker vi hele Fyn, og kører gerne til Trekantsområdet for den rette opgave.


Hos Entreprenør MP Møller kan vi være behjælpelig med:

- Forsyningskabler

- Bygge- og anlægsprojekter

- Konkurrencedygtige priser


Kort fortalt udfører vi et væld af opgaver, så hvis du er i tvivl, om vi er de rette samarbejdspartnere for dig, kan du altid give os et kald, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.


Kunden har førsteprioritet

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som kunde er 100% tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor sætter vi en stor ære i at forventningsafstemme før projektets start, så du kan være tryg ved dit valg af entreprenør. Kort fortalt, så er kunden altid førsteprioritet, og vi forlader aldrig et projekt uden at efterkomme dine ønsker og krav. Skulle noget ikke leve op til forventningerne eller er mangelfuld på nogle måder, kommer vi igen og sørger for, at du er tilfreds.  


Kontakt Entreprenør MP Møller i dag - vi kører gerne ud og kigger på opgaven.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme