facebook tracking pixel Entreprenør- og Kloakfirmaet Brdr. Jensen ApS er Kloakmester i Holbæk | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Entreprenør- og Kloakfirmaet Brdr. Jensen ApS

Entreprenør- og Kloakfirmaet Brdr. Jensen ApS
CVR: 38248049
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Kisserupvej 72, 4300 Holbæk
Etableret i 2016
4 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Kloakmester

1anbefalinger

Fjordland Kloak & Anlæg aps

Fjordland Kloak & Anlæg aps

4130

Hos Fjordland Kloak & Anlæg varetager vi alle opgaver inden for kloak og anlæg. Vi har mange års erfaring, hvilket gør os rutineret inden for mange områder, og sat os i stand til at løse selv de mest krævende opgaver for vores kunder. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, der sikrer, at vores kunder får udført et stykke arbejde uden fejl og mangler.Vi er grundige i vores arbejdeNår vi påbegynder en ny opgave, tager vi indledningsvis en grundig samtale med vores kunder, hvor vi gennemgår opgavens omfang og hvor vi finder frem til den løsning, der giver det bedste resultat. Det er vigtigt for os at tage vores kunder med i processen og rådgive dem, da det giver tryghed og tillid til, at vi kan varetage opgaven. Vi udfører kun den opgave, du beder os om at foretage, men forklarer, hvad der er nødvendigt, og hvad der måske kunne være en god ide at se nærmere på.Vi varetager bl.a. følgende opgaver:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brosten og kantsten Rådgivning Kloakarbejde Dræn Kloakspuling TV-inspektionerAlle vores services tilbydes til konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for, hvor arbejdet er udført til perfektion og uden overspringshandlinger, der forkorter løsningens levetid. Det giver glade og tilfredse kunder, som vender tilbage næste gang, de har kloak- eller anlægsopgaver, de har brug for at få løst.Vi tilpasser os dine behovHos Fjordland Kloak & Anlæg ved vi, hvor stor forskel kundeservice kan gøre for en kundes oplevelse. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunder behov. Vi tager vores kunder med fra start til slut, hvor vi undervejs rådgiver og vejleder på bedst mulig vis. Vi giver gerne vores bud på den bedste løsning, så du kender alle muligheder.Har du brug for en autoriseret kloakmester?Har du spørgsmål til nogle af vores services, eller kan vi friste med et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du finder Fjordland Kloak & Anlæg i Viby Sjælland, og herfra dækker vi det meste af  Sjælland.

49anbefalinger

DK Kloak & Ejendomsservice

DK Kloak & Ejendomsservice

2650

 Ejendomsservice - ingen halve løsningerFor mig handler det at være kloakmester om mere end blot at få smør på brødet. Jeg sætter en stor ære i at lave håndværk, der holder i længden, ser flot og præsentabelt ud, og som virker efter hensigten. Jeg gider ikke jabberi, og laver jeg eksempelvis en brønd, kan du godt regne med, at den er i vater - også selvom den ikke som sådan er noget, man ser. Hos mig bliver tingene lavet ordentligt - punktum!Kloakmester med hjerte Navnet er Kenneth, og jeg er kloakmester af profession og af hjertet. Jeg har arbejdet med forskelligt håndværk, fra jeg var 16, men har siden 2001 haft mit eget kloakfirma, og her finder jeg mig godt til rette.Jeg klarer en lang række ydelser inden for faget såsom: • Kloakrensning/vedligeholdelse • Brønde • Faldstammer • Nyetablering • Reparationer • Punktrenovering/strømpeforing • TV-inspektion • Højtryksspuling • SlamsugningRespekt for kunden Forholdet til mine kunder er præget af respekt for deres ønsker og et intention om at give dem en god oplevelse. Udgangspunktet er til hver en tid kundens behov, og jeg ser altid på opgaven med samme seriøsitet, som skulle jeg lave det hjemme hos mig selv.Med åbne kort Jeg tror på fuld gennemsigtighed i alle aspekter af arbejdet. Jeg holder løbende kunden underrettet og giver lyd med det samme, hvis noget skulle ændre sig. For at sikre at alt er, som det skal være, foretager jeg afslutningsvis en kvalitetssikring af arbejdet, hvor alt fotograferes og dokumenteres. Hos mig er der styr på sagerne.Som en ekstra sikkerhed for dig er jeg også medlem af Danske Kloakmestre. 

28anbefalinger

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Erik Frederiksens Eftf. ApS

4990

Erik Frederiksens eftf. ApS- entreprenørvirksomhed med over 50 års erfaringVi er specialister i kloak- og gravearbejde, og vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for entreprenørarbejde. Så hvad end du skal have løst en opgave over eller under jorden, så er det os, du skal ringe til. Hos os kan du få udført arbejde inden for: - Kloakarbejde - Gravearbejde - Slamsugning og spuling - Belægningsarbejde - Havearbejde - Anlægsarbejde - Asfaltering - Snerydning og saltningFirmaet har eksisteret siden 1962 ved daværende ejer Erik Frederiksen, men for fem år siden overtog nuværende Martin Søndergaard virksomheden. Vi holder til i Sakskøbing og dækker hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Der hersker en stor holdånd blandt vores 10 medarbejdere, og vi er alle yderst stolte over det arbejde, vi laver hver dag. Specialister i kloakarbejde Som autoriseret kloakmester er vores medarbejdere dygtige og veluddannede, og de har alle en stor viden om de rigtige teknikker og maskiner. Vi påtager os gerne mindre opgaver, men har også kapacitet til større kloakopgaver for eksempelvis myndigheder og virksomheder. Vi rykker ud med kort varselHvis du står i en akut situation, kommer vi og hjælper med det samme. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig, og vi sætter en ære i at udføre store såvel som små projekter til perfektion.

25anbefalinger

Becks ApS

Becks ApS

3200

Becks ApSAutoriseret kloakmester - tømrer - jord og beton - totalentrepriserVælger du Becks ApS, vælger du en samarbejdspartner, som har en fod indenfor i de allerfleste håndværksmæssige brancher, og som er ekspert i totalentrepriser. Henrik Beck står bag entreprenørfirmaet, der har mange års erfaring i alt fra autoriseret kloakarbejde i åbent land til tag- og tilbygninger samt støbning af fundamenter. Vi kan det hele… - Autoriseret kloakarbejde i åbent land- Tag, vinduer og køkkener - Nybyg, tilbygninger, renovering - Jord- og betonopgaver- Murer- og maleropgaver- Totalløsninger på hele byggeprojekterDet er ikke erfaring, der manglerHenrik Beck har knoklet som håndværker siden 1989, og inden han startede Becks ApS, drev han i 16 år sin fars firma videre sammen med sin bror. Den mangeårige erfaring er din garanti for, at der her er styr på, hvorledes tingene skal organiseres, og hvordan resultatet bliver fejlfrit. Hvad kan du forvente?Becks omfatter en bred vifte af håndværkere, der alle altid tager udgangspunkt i hver enkelte kundes behov og ønsker. Samtidig sigter vi efter at levere et grundigt og tilfredsstillende resultat, som ikke bare ser flot ud, men som også kan holde mange år ud i fremtiden. Behov for en specialløsning?Er der behov for en specialløsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer. Og så giver vi selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på en opgave. Ring og hør nærmere om dine muligheder allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du bor i Nordsjælland eller et sted i Storkøbenhavn!

104anbefalinger

Vvs Kraft ApS

Vvs Kraft ApS

3300

VVS KRAFT A/S- vi er der på en halv time!Er der sprunget et vandrør, eller virker vandvarmen ikke? Fortvivl ikke - hjælpen er nær! Vi har hele tiden flere vogne ude at køre og kan i de fleste tilfælde være hos dig på en halv time. Vi er godt klædt på til at varetage langt de fleste opgaver, og vi dækker hele Nordsjælland.Kvalitet fremfor altVVS Kraft er et veletableret VVS-firma på 12 ansatte. I staben har vi både montører, rørsmede og blikkenslager, og vi har derfor mange kompetencer, der gør, at vi kan varetage alle slags opgaver inden for faget. Kvalitet er uden sammenligning det vigtigste for os. Vi har stor erfaring, og vi arbejder kun med kvalitetsprodukter. Vi tilbyder følgende ydelser:FjernvarmeserviceGasarbejdeBlikarbejdeAlternative energi (jordvarme, luft ?eller vandanlæg)Vandstik og målerbrøndeSpjældarbejde (dagligs serviceopgaver)Klarer også større opgaverDerudover kan vi også nemt klare større opgaver såsom totalrenovering af et badeværelse. Vi har kontakt til et godt og gennemprøvet sjak, der kender hinanden indbyrdes og arbejder godt sammen. Når vi tager hovedentreprisen på et projekt, kan du derfor forvente at arbejdet forløber gnidningsfrit, effektivt og helt efter planen. Kort fortalt kan du med os bag roret forvente:Hurtig udrykning, hvis uheldet er udeKompetente håndværkereKvalitetsarbejde med kvalitetsprodukterEffektivitet, fleksibilitet og god serviceRing og hør nærmere, vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

6anbefalinger

AO byg & anlæg APS

AO byg & anlæg APS

3650

I Ølstykke finder du AO byg & anlæg ApS og vores team bestående af 7 dygtige håndværkere. For os er ingen opgaver for store eller for små, vi står til rådighed for alle typer af opgaver inden for anlægsgartnerarbejde, brolægning, jord-, beton- og gravearbejde samt kloak-, tømrer- og mureropgaver. Har du en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. En samlet løsning Når du samarbejder med AO byg & anlæg ApS, kan du få en samlet løsning på dit projekt. Med en samlet løsning står vi for koordineringen af de forskellige faggrupper, der skal ind over dit projekt, og sørger for, at de møder op på det helt rigtige tidspunkt. På den måde optimerer vi byggeprocessen, så du kan få en nem og overskuelig byggeproces. Vi står altid til rådighed for en god dialog og svarer altid på de spørgsmål, du måtte have, så du kan føle dig helt tryg.Hos AO byg & anlæg ApS kan vi bl.a. hjælpe med:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Brolægning med brosten og kansten Opsætning af hegn Rullegræs Topkapning og beskæring Facaderenovering Reparation af sætningsskader Udvendig facadeisolering Autoriseret kloakmesteropgaver Slamsugning og kloakspuling Dræn Jord-, beton- og gravearbejde Støbning af gulv med gulvvarme Hul i bærende væg inkl. beregninger Malerarbejde inde og ude Tilbygninger, udestuer og nybyggeri Garager og carporte Bad og toiletVi har alle minimum 15 års erfaring. Det gør os til et trygt og sikkert valg, når du ønsker de bedste resultater i din bolig. Vores dygtige fagmænd udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt, så du nemt og overskueligt kan komme i gang. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser, men går aldrig på kompromis med vores høje kvalitet. Du er derfor altid sikret et godt resultat, når du vælger os. AO byg & anlæg ApS - Din tømrer og murer Står du med en tømrer- eller en mureropgave så kontakt AO byg & anlæg ApS og lad os høre om den. Indtast blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar herpå. AO byg & anlæg ApS har adresse i Ølstykke, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Roskilde, Rødovre, København, Glostrup og Nordsjælland.

12anbefalinger

Hulvejens Minigraver ApS

Hulvejens Minigraver ApS

4300

Hulvejens Minigraver ApS - et solidt fundament for succesHos Hulvejens Minigraver er vi specialiserede i at etablere kloakker. Underdimensionerede kloakker kan føre til oversvømmelse og vandskader, ligesom dårligt konstrueret kloakering kan give problemer med rotter. Vi står for arbejde i høj kvalitet, vi leverer til tiden, og vi løser alle opgaver - store som små.Lidt om osFirmaet blev i 2006 opstartet af mig, Anders Jensen, autoriseret kloakmester. I dag er vi to i firmaet, og fra vores base i Holbæk løser vi opgaver på det meste af Sjælland. Vi har flere entreprenørmaskiner til rådighed, som vi manøvrerer med stor erfaring. Vi løser alle slags entreprenør- og anlægsopgaver som for eksempel:• Kloak- og dræningsarbejde• Anlægsarbejde• Støbning af grunde• Nedrivningsopgaver • Ledningsarbejde• Støbning af grunde• Diverse betonarbejde• Optagning af træer og buske m.m.Det starter med et godt fundamentVed nybyg og lignende udgravningsprojekter er vi altid de første i processen. Projektets succes er derfor afhængig af, at vi gør vores arbejde ordenligt. Det er vi opmærksomme på, og derfor er præcision og grundighed nøgleord hos os.Loyale og disciplineredeÉn ting som vi ikke går på kompromis med er overholdelse af de indgåede aftaler. Med 28 år som soldat bag mig, er det ikke disciplin, det skorter på. Som kunde hos os kan du derfor godt regne med at, vi møder til tiden, udfører arbejdet som lovet, og at vi efterfølgende rydder pænt op efter os.Som ekstra garanti for dig som kunde er vi medlem af Danske Kloakmestre.

1124anbefalinger

Finlow VVS A/S

Finlow VVS A/S

2770

Finlow VVS A/S- kvalitet og service gennem tre generationerDet er med lige godt 50 års erfaring bag os, at vi servicerer private villaejere med såvel service som installation gaskedler og fjernvarmeanlæg til modernisering af badeværelser. Vi er et familieforetagende, der er vant til at have med privatkunder at gøre. Vi ved derfor, hvordan vi skal gebærde os, og vi har god sans for at udføre vores arbejde uden at være til stor gene. Vi er kommet langtVi er efterhånden blevet et større foretagende med omkring 28 ansatte. I årenes løb har vi monteret mere end 10.000 gaskedler og fjernvarmeanlæg , og vi har mere end 5000 tilfredse gasservice-kunder. Mange af vores medarbejdere har været hos os i en årrække, og vi uddanner løbende nye servicemontører.Vi arbejder blandt andet med:• Naturgas• Fjernvarme• Hybridvarmepumper• Modernisering af badeværelser• Gasservice• Solvarme• Kloak og faskiner• HøjvandslukkeHybridvarmepumpen - en genial opfindelse!Som tiden går, er vi blevet mere bevidste om miljøet, og vi påtager os uden tøven vores del af ansvaret for at gøre en forskel. Vi ser af samme grund varmepumper som noget, der virkelig kan gøre en forskel. Men særligt den seneste udgave, kaldet hybridvarmepumpen, er ganske enkelt en genial opfindelse. Den giver besparelser på over 75 % af husets gas eller olieforbrug og samtidigt en ligeså stor reduktion af CO2 udslippet . Vi kommer overalt i Storkøbenhavn og er derudover både medlem af TEKNIQ og Ankenævnet for VVS-installationer.

5anbefalinger

J. O. EJENDOMSSERVICE OG ENTREPRENØR APS

J. O. EJENDOMSSERVICE OG ENTREPRENØR APS

7700

J.O. Ejendomsservice og Entreprenør ApS er din lokale tømrer og kloakmester i Thisted, og herfra hjælper vi vores kunder med alt fra kloak, tømrerarbejde til brolægning. Vi har en professionel tilgang til alle vores opgaver og prøver altid at have en god dialog med vores kunder. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde for alle vores kunder, og derfor kan du altid forvente det bedste, når du samarbejder med os.Bred ekspertiseDa vi er flere faggrupper under samme tag, har vi mulighed for at hjælpe vores kunder inden for en bred vifte af opgaver. Vi kan hjælpe både ved større og mindre projekter og kan koordinere de forskellige fagmænd, så du slipper for besværet med det. Det mener vi giver den nemmeste byggefase for vores kunder. Har du brug for råd og vejledning undervejs, skulle der opstå spørgsmål eller behov for ændringer i forhold til den oprindelige plan, er vi altid til at træffe på mobilen. Vi ønsker, du er så tryg som muligt igennem hele processen.Hos J.O. Ejendomsservice og Entreprenør ApS kan du bl.a. få hjælp til:Brolægning med betonfliser, kantsten og stabilgrus Gartnerrådgivning og beplantning Grubning, planering og græssåning Opsætning af hegn Sokler Opbygning af støttemure Rullegræs Snerydning og saltning Topkapning og beskæring Træfældning og stubfræsning Gulvlægning, gulvlakering og reparation Kloakmester Minirensningsanlæg, septiktank og andre spildevandsløsninger Slamsugning og kloakspuling TV-inspektioner Trappemontage Køkkenmontage Renovering af døre og vinduer Totalrenovering TaglægningMedlem af Dansk ByggeriSom medlem af Dansk Byggeri sikrer vi vores kunder mod fejl og mangler. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, men skulle uheldet være ude, har vi en forsikring gennem Dansk Byggeri, der dækker. Vores medlemskab her er en sikring til vores kunder om, at vi tager dem og vores arbejde seriøst.Kontakt J.O. Ejendomsservice og Entreprenør ApSHar du brug for hjælp til dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os her på siden eller på vores telefonnummer, det er helt op til dig. Du finder J.O. Ejendomsservice og Entreprenør ApS i Thisted, og herfra kører vi bl.a. Aalborg, Holstebro, Viborg og resten af Midt- og Nordjylland.Vi glæder os til at høre fra dig!

111anbefalinger

Buur vvs & kloak ApS

Buur vvs & kloak ApS

2800

Der er brug for en professionel fagmand med autorisation, når der skal udføres VVS- og kloakarbejde i hjemmet. Buur vvs og kloak ApS er dem, du skal kontakte, for med mange års erfaring har vi den viden, der skal til for at udføre arbejdet uden at være til gene for dig.Ring til os, når du har brug for en:Autoriseret VVS'er Autoriseret kloakmester Autoriseret gasinstallatørBuur vvs og kloak ApS udfører opgaver inden for VVS, kloakering og gasarbejde, og vi kan både hjælpe dig med slamsugning, spildevandsløsninger, dræn- og blikarbejde, ligesom vi også kan være behjælpelige med løsninger inden for sol- og jordvarme, ventilationer og pillefyr.Du skal heller ikke tøve med at kontakte os, hvis dine hårde hvidevarer skal monteres, olietanken skal udskiftes eller brændeovnen skal installeres. Vi har de nødvendige, faglige kvalifikationer, der gør, at vi kan varetage opgaven på en professionel måde.Buur vvs & kloak ApS er kendt for den gode serviceVi er kendt for at levere godt håndværk, men for Buur vvs & kloak ApS er det også vigtigt at give dig en god service fra start til slut. Heldigvis ved vi, at vi også er leveringsdygtige på det punkt. Det kan vores tidligere kunder bevidne for os. Vil du opleve vores gode service og vores kvalitetsarbejde hjemme hos dig? Så skal du udfylde kontaktformularen her på siden - så hører du snart fra os.

0anbefalinger

Nestén Kloak ApS

Nestén Kloak ApS

2630

Jeg hedder Finn Nestén og er indehaver af Nestén Kloak, som startede i 2001 med blot en kost og en skovl. Jeg er autoriseret kloakmester og derfor garant for professionelle løsninger af den bedste kvalitet.I dag er Nestén Kloak en lille og veletableret virksomhed, der specialiserer sig inden for punktrenovering, rottespærrer, tv-inspektion, højvandslukker og kloakreparationer. Efter 19 år i branchen har vi vokset os store på kyndig viden og hjælper både private boligejere, erhverv samt boligforeninger trygt i mål med entreprenør- og kloakopgaver. Og vi kører på hele Sjælland!Nestén Kloak løser din kloakopgaveHos Nestén Kloak er vi kendetegnet ved, at vi prioriterer tiden til den enkelte opgave højt. Det betyder at vi aldrig springer over hvor gærdet er lavest. Tværtimod afstemmer vi grundigt dine ønsker og behov og afslutter først sagen, når du er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat. Vi udfører disse opgaver: Skadedyrsbekæmpelse: Rottebekæmpelse ved montering af rottespærre? Klimasikring ved installering af højvandslukker Kloakservice TV-inspektion Højtryksspuling Fræsning af rødder i kloakken Kloakrenovering: Reparationer af kloakledning ved brug af strømpeforing Rådgivning og projektledelse ved bygge-og kloakopgaverKontakt Nestén Kloak - din grundige kloakspecialistSkal vi hjælpe med din kloakopgave? Vi holder til i Taastrup og udfører kloakopgaver i Storkøbenhavn og byer som Køge og Helsingør.Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle nærmere om den opgave, du ønsker løst. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

0anbefalinger

Dybros IVS

Dybros IVS

3200

I Helsinge finder du Dybros IVS, der har mere end 20 års erfaring inden for brolægning, kloakering, jord-, beton- og gravearbejde og nedrivning. Vi går op i at levere kvalitetsarbejde, god service og give en god vejledning, så vores kunder kan få en god oplevelse med os som deres samarbejdspartner. Har du et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Dybros IVS og lad os høre om det.Et klogt valgAt samarbejde med Dybros IVS er et godt og sikkert valg. Vi har nemlig valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der med garantiordningen Byg Garanti dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner. Vores kompetente fagmænd sørger selvfølgelig for, at arbejdet bliver udført korrekt, så det ikke bliver aktuelt at skulle benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne give denne tryghed.Hos Dybros IVS kan vi bl.a. være behjælpelig med:Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus Grubning, planering og græssåning Snerydning og saltning Fundament Jord-, beton- og gravearbejde Udgravning af kælder Autoriseret kloakmesteropgaver Dræn Minirensningsanlæg, septiktanke og andre spildevandsløsninger TV-inspektioner NedrivningVi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde og du kan derfor altid forvente et godt og holdbart resultat fra os. Vi afslutter aldrig et projekt før vores kunder er glade og tilfredse, da vi ønsker at alle vores kunder skal have det resultat de forventede. Vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med dit boligprojekt.Kontakt Dybros IVSVil du samarbejde med et pålideligt firma, der overholder alle indgåede aftaler, og som altid står til rådighed for deres kunder, så kontakt Dybros IVS. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Du finder os i Helsinge, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Gribskov, Hillerød, Frederiksværk og Helsingør.

0anbefalinger

Wahlberg VVS A/S

Wahlberg VVS A/S

9700

Wahlberg VVS er et pålideligt og erfarent VVS-firma. Kvalitetsarbejde og god service er vores varemærker og har været det siden vores start i 1999.Vi er certificeret som VE-installatør, kloakmester og i VVS. Således udfører vi alt inden for varmepumper, VVS, blik, ventilation, køl og kloakarbejde.Erfaring og bred faglig indsigtVores mangeårige erfaring gør, at vi har en bred faglig indsigt og kan løse alle de opgaver, du måtte have. Altid med et sikkert, fejlfrit og ordentligt resultat til følge. I Wahlberg VVS udfører vi særligt mange varmepumpeinstallationer samt arbejde i forbindelse med renovering af huse. Er tiden inde til, at du skal gå over til en varmepumpe? Så kontakt os - så hjælper vi dig fra start til slut. Wahlberg VVS udfører bl.a. disse opgaver:VVS-arbejde Varmepumpeinstallation Kloakarbejde Blikkenslagerarbejde Ventilation KølearbejdeDin VVS’er i NordjyllandWahlberg VVS har base i Brønderslev og arbejder herudover ofte i Aalborg og Hjørring.Har du en VVS-opgave, du skal have løst? Du er altid meget velkommen til at kontakte os - det kan du gøre enten via kontaktformularen her på siden eller på telefonen.Vores dygtige medarbejdere ser frem til at hjælpe dig.Wahlberg VVS en del af Ib Andersen VVS A/S, som beskæftiger ca. 100 dygtige og velkvalificerede medarbejdere med stor brancheerfaring og bred faglig indsigt.

0anbefalinger

Uneo ApS

Uneo ApS

2665

Ønsker du en tømrer, maler og murer i et og samme firma? Uneo Aps tilbyder dig en bred vifte af forskelligt håndværk, så du er fri for at hyre forskellige firmaer til det samme projekt. Det er da smart.Vi arbejder på Sjælland, så står du over for et renoverings- eller byggeprojekt i din bolig, skal du endelig kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.20 års erfaring fra forskellige brancherVores ansatte har 20 års erfaring i forskellige brancher, og når tillærte kompetencer lægges sammen, har vi meget at tilbyde dig. Vores ydelser indebærer:Gulvlægning (trægulve, laminat, epoxy) Isolering (batts, indblæsning, krybekælder, teknisk isolering, lyd) Malerarbejde (udendørs, indendørs, tapetsering) Tagarbejde Køkkenmontage Montering af bad og toilet FacaderenoveringFordi vi tilbyder så bred en vifte af ydelser, er det også svært at opremse dem alle. Ønsker du hjælp til noget, der ikke umiddelbart er at finde på listen, skal du endelig sige til. Vi kan løse mange, mange opgaver.Vi udfører også hovedentrepriseKunder hyrer os ofte til hovedentreprise, fordi det fratager kunden for en masse projektstyring. Vi tilbyder primært hovedentreprise inden for murerarbejde, og herunder opgaver som altaner, balkoner, stålhaller, renovering/sanering, PCB og meget mere.Vi kalker, understøber, skaber fundament, asfalterer og meget mere. Kontakt os endelig, og fortæl om dit projekt.Uneo ApS - kontakt os med det samme for et godt tilbudØnsker du en pris på vores ydelser, skal vi kende dit projekt. Brug kontaktformularen på siden her - så vender vi tilbage hurtigst muligt og udformer et godt tilbud til dig.Vi ser frem til at hjælpe.

0anbefalinger

Allerød Entreprenøren ApS

Allerød Entreprenøren ApS

3540

Hos Allerød Entreprenøren ApS er vi specialisterne, du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til udførelsen af dine kloak- eller jord-, beton- og graveopgaver. Vi har været i branchen i næsten 20 år og kan derfor hjælpe dig frem til de bedste resultater. Vil du have et professionelt firma til at varetage dine opgaver og levere håndværk i høj kvalitet, så kontakt Allerød Entreprenøren ApS og lad os udføre dine projekter.Medlem af Danske KloakmestreHvis du ønsker at være dækker af en god garantiordning, når du får udført dine kloakopgaver, så skal du vælge et firma, der er medlem af Danske Kloakmestre. Hos Allerød Entreprenøren ApS har vi allerede valgt at melde os ind, og det giver vores kunder en tryghed og sikkerhed, som vi er glade for at kunne tilbyde. Vi hos Allerød Entreprenøren ApS sørger altid for at vores arbejde bliver korrekt udført, men vi er glade for, at vores kunder får denne sikkerhed i vores samarbejde.Allerød Entreprenøren ApS er din samarbejdspartner ved:Autoriseret kloakmesteropgaver Dræn Minirensningsanlæg og septiktank Slamsugning og kloakspuling TV-inspektioner Rottespærrer Jord-, beton- og gravearbejde Understøbning af fundament Udgravning af kælder Asfaltering Støbning af fundamentVores spidskompetencer ligger i alt arbejde under jorden, som du som kunde højst sandsynlig ikke tænker på i det daglige. Vi sørger altid for at levere holdbare løsninger i den bedste kvalitet, så du som kunde får en god løsning og oplevelse med os som din samarbejdspartner. Kunne du tænke dig at få en professionel fagmands vurdering af din opgave og måske få udarbejdet et uforpligtende tilbud, så står vi også hellere end gerne til rådighed for dette.Du finder os i Allerød!Vil du også have styr på dine kloak- og jord-, beton- og graveopgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har adresse i Allerød, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nærum, Holte, Lyngby og København.Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde enkelte informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

JAC kloakteknik

JAC kloakteknik

4300

Har du udfordringer med din kloak, så få et professionelt firma med styr på deres håndværk til at varetage din opgave. JAC No-dig A/S har mere end 15 års erfaring, og vi kan derfor identificere problemet og give dig den bedste løsning i høj kvalitet. Hvis du ønsker at samarbejde med et veletableret firma, så kontakt JAC No-dig A/S og lad os stå for udførelsen af dit projekt.Medlem af Dansk ByggeriHos JAC No-dig A/S mener, vi at vores kunder skal have en god og tryg oplevelse ved udførelsen af deres byggeprojekt. Derfor har vi valgt at blive medlem hos Dansk Byggeri, som dækker vores kunder, hvis der skulle være fejl og mangler ved deres boligprojekt, for op til 150.000 kroner. Vores dygtige fagmænd sørger selvfølgelig for at arbejdet bliver udført korrekt og i den bedste kvalitet, så du ikke skal tænke på at benytte garantien, men vi er glade for at kunne tilbyde denne sikkerhed. Det mener vi giver de mest glade og tilfredse kunder.JAC No-dig A/S kan bl.a. hjælpe dig med udførelsen af:Autoriseret kloakmesteropgaver Dræn Slamsugning og kloakspuling Udskiftning af rør Rottebekæmpelse Jord-, beton- og gravearbejdeVi tilbyder den bedste kvalitet og kundeservice ud over det sædvanlige. Vi står til rådighed for en god rådgivning og vejledning, så du altid har det bedste grundlag at træffe de vigtige beslutninger om dit byggeri ud fra. På den måde kan vi hjælpe dig frem til den bedste løsning, som du vil sætte pris på i mange år frem.Nem og effektiv serviceNår du samarbejder med JAC No-dig A/S, ønsker vi at løse din opgave så nemt og overskueligt for dig som muligt. Vi arbejder derfor effektivt og professionelt, så du hurtigst muligt kan få glæde af vores løsning.Hvis du ønsker hurtig kontakt med os, så udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.Du finder os i Regstrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Holbæk, Kalundborg og København.Vi glæder os til at høre fra dig.

0anbefalinger

Kresten Stobbe

Kresten Stobbe

4295

0anbefalinger

MLS Entreprenør & Brolægning

MLS Entreprenør & Brolægning

6400

0anbefalinger

Bøgely Entreprise

Bøgely Entreprise

4660

0anbefalinger

Holmsgaard Entreprenørforretning APS

Holmsgaard Entreprenørforretning APS

8340

Holmsgaard Entreprenør ApS, er en solid anlægsvirksomhed. Vi tilbyder professionelt jord-, kloak- og betonarbejde til erhverv, offentlige og private bygherre.Vores styrker findes i:– Højt kvalitetsniveau– Meget samarbejdsvillige– LøsningsorienteredeHos os er høj kvalitet, troværdighed og tillid fundamentet for vores arbejde.Holmsgaard Entreprenør ApS tilbyder bl.a. disse ydelser: Jordarbejde - fx kældre, belægninger og terrænregulering Støbearbejde - fx fundamenter, betongulve og støttemure Kloakarbejde - vi er autoriserede og udfører alt inden for kloak NedbrydningVores medarbejdereDet er vigtigt for os, at vores medarbejdere er klædt 100% på til opgaven og er i stand til at arbejde selvstændigt og med kunden i centrum. Derfor sørger vi løbende for videreuddannelse, kurser og et godt og sikkert arbejdsmiljø.Vores kunderVi har både erhvervskunder og private parcelhusejere samt Aarhus Kommune som kunder. Alle får en personlig og professionel behandling.Vi udfører særligt mange opgaver i Aarhus, Skanderborg og omegn.Kontakt os allerede i dag!Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig. Det kan du gøre enten via kontaktformularen her på siden eller på telefonen.Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send