El-Arup

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


El-Arup

I Jerslev nær Kalundborg, Slagelse, Ruds-Vedby og Jyderup finder du El-Arup, som er din lokale elinstallatør. Vi hjælper kunder med sikre og holdbare løsninger, der lever op til de forventninger, vores kunder måtte have. Har du brug for en autoriseret elektriker til at tage et kig på dine eksisterende elinstallationer eller udføre nye, så kontakt El-Arup og lad os hjælpe dig frem til et godt resultat.

 

Vores lange erfaring sikrer dig et godt resultat

Hos El-Arup har vi opbygget mange kompetencer inden for alle aspekter af elfaget. Vi kan derfor stå til rådighed med specialiseret vejledning og rådgive dig om, hvilken løsning der bedst vil indfri de krav, du har. Vi er godt rutineret i de fleste opgaver, men værdsætter også anderledes og udfordrende opgaver, der er med til at udvikle os. Uanset hvilken opgave du søger vores hjælp til udførelsen af, så kan du være sikker på, at du hos El-Arup vil få en løsning i den bedste kvalitet.

 

Hos El-Arup kan du få hjælp til:

  • Alarmsystemer og sikring
  • Data + TV
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg
  • Energioptimering
  • Diverse autoriseret elinstallatøropgaver

 

Ønsker du at have en samarbejdspartner, der stiller garanti for veludført arbejde, så er det El-Arup du skal bede om at varetage dine opgaver. Vi har nemlig valgt at melde os ind i Tekniq, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vores dygtige fagmand sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver aktuelt at benytte ordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde denne tryghed for vores kunder.

 

Vi hjælper alle kunder frem til en god løsning

Uanset hvilken elopgave du søger vores hjælp til udførelsen af, så er vi hos El-Arup sikre på, vi kan finde en løsning. Vi kan hjælpe ved udførelsen af både større og mindre projekter for både private kunder og erhverv. Alt du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme