Kunde billede

Jan Birkemose

Oktober 2019

Tagdækning
Vi har fået udført adskillige opgaver med tagpap inkl. tagisolering af fimaet og altid med godt resultat. Ingen reklamationer på arbejdet og altid ihærdige og fleksible Tagdækkere der får arbejdet gjo
Læs mere  

Ekspress Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jan Birkemose

Oktober 2019

4,9/5
Tagdækning
Vi har fået udført adskillige opgaver med tagpap inkl. tagisolering af Læs mere  

Ekspress Byg

Hos Express Byg varetager jeg alle opgaver inden for tømrerbranchen, nemt, hurtigt og billigt - uden at det går ud over kvaliteten af det udførte stykke arbejde. Jeg tilbyder at ordne små, hurtige opgaver, men også hovedentrepriser på alt tømrerarbejde, så har du brug for en kvalificeret tømrer til at få tingene ordnet, så er det mig, du skal kontakte.

 

Jeg tilbyder bl.a. følgende services:

 

  • Montering af døre og vinduer
  • Køkken- og tappemontering
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Garager og carporte
  • Altan og balkoner
  • Bad og toilet
  • Renovering og sanering

 

Mine services stilles til rådighed for både private kunder, men også erhvervsfirmaer, der har et ønske om at få udført et stykke arbejde.

 

Vi stiller sikkerhed for vores kunder

For at sikre vores kunder bedst muligt er vi medlem af Dansk Byggeri, der sikrer deres medlemmers kunder gennem Byg Garanti. Vi udfører altid arbejdet til perfektion, men vil gerne vise vores kunder, at vi er et seriøst firma, derfor stiller vi denne garanti til rådighed.

 

Skal Express Byg hjælpe dig med dine byggeprojekter?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, eller har du spørgsmål vedrørende dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Jeg står klar til at rykke ud fra min adresse i Hvidovre. Jeg dækker både Storkøbenhavn og resten af Sjælland og kører med glæde hjem til dig.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme