EHK-Entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

EHK-Entreprise

EK Entreprise IVS

- Fokus på kvalitet og deadlines


Hos EK Entreprise udfører vi diverse opgaver inden for tømrer- murer- samt entreprenørfaget. EK Entreprise drives af mig, Eddie, men ved større opgaver hyrer jeg altid ekstra mandskab ind, ligesom jeg har faste samarbejdspartnere. Disse medarbejdere er udvalgt omhyggeligt, så jeg er sikret, at de lægger den samme ære i at udføre et godt stykke arbejde, som jeg selv gør.


Hos EK Entreprise kan vi blandt andet lave:

- Badeværelser

- Træterrasser

- Belægningsopgaver

- Facaderenovering

- Gulve


Samt mange flere ting. Du kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale omkring det projekt, du har på tegnebrættet. Sammen når vi frem til en unik løsning for dig, som opfylder alle de krav og ønsker, du måtte have.


Ting til tiden

Hos EK Entreprise er de aftalte deadlines afgørende, og vi tilstræber altid, at overholde dem. Derudover er vi utrolig kvalitetsbevidste og vælger altid kun materialer, vi selv kan stå inde for.


Din alsidige håndværker i Østjylland

Virksomheden er grundlagt i 2018, men jeg har selv arbejdet i branchen i over 30 år, hvilket giver jer en alsidig håndværker, der med omhu og snilde kan udføre det projekt, du står med. Vi løser opgaver i Østjylland og kører i området mellem Kolding og Aarhus.


Tænker du, at vi er de rette til dit næste projekt? Så ring til os allerede i dag.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme