Dtc Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dtc Byg

Søger du seriøse tømrere til at varetage dine opgaver - store som små - så kan Dtc Byg hjælpe dig. Vi er 5 kompetente fagmænd, der tilsammen udgør et stærkt team, der alle har erfaring inden for nybyggeri og renoveringsopgaver.   

 

Os kan du stole på

Hos Dtc Byg ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de føler sig trygge ved deres fagmand, når de skal have deres opgaver udført. Derfor har vi forsøgt at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder. Det gør vi bl.a. ved at overholde alle indgåede aftaler, uanset om det er prisen, arbejdstider eller tidspunktet, hvor projektet skal stå færdigt, men også ved at stå til rådighed for vores kunder, når de har spørgsmål vedrørende deres byggeri. Vores dygtige fagmænd står altid til rådighed for en dialog omkring byggeriet, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker ændringer i forhold til den oprindelige plan. Det vigtigste for os er, at du ender med den løsning, du vil sætte mest pris på.

 

Hos Dtc Byg kan du få hjælp til:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Isolering
  • Taglægning
  • Altaner og balkoner
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Legepladser

 

Med mere end 25 års med os i bagagen har vi oparbejdet en masse kompetencer og rutiner, der sætter os i stand til at varetage de tømreropgaver, vores kunder måtte have. Vi kender svaret på de fleste opgaver, men skulle det ske, du har en udfordrende opgave, tager vi gerne imod den og finder en løsning, du vil blive glad for. Udfordringer er nemlig med til at udvikle os og gøre os til endnu bedre fagmænd.

 

Må vi hjælpe dig?

Du finder Dtc Byg i Nimtofte, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Randers, Aarhus, Viborg og Silkeborg - men også gerne længere, hvis vores kunder ønsker det. Står du og har brug for en professionel tømrer til at varetage dine opgaver, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel. Husk vi tilbyder alle vores kunder et gratis og helt uforpligtende tilbud på deres opgaver, udarbejdet på gode og konkurrencedygtige priser.

 

Vi hos Dtc Byg ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme