Dit microcement

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Dit microcement

Hos Dit Microcement løser vi gulvopgaver med microcement. Vi har flere års erfaring i branchen, der har givet os stor kendskab til løsninger af de opgaver, vores kunder måtte have. Hos Dit Microcement tilbyder vi vores kunder flotte og holdbare løsninger, der kan give dit hjem et enestående look. 

 

Hvad er microcement?

Microcement er en glat cementeret belægning, der med sin høje bindingsstyrke kan påføres helt ned til 2-3 mm. Microcement kan benyttes på stort set alle overflader og giver mulighed for at give dit hjem et personligt præg, hvor kun fantasien sætter grænser.  Microcement kan tilføres forskellige farver, lak samt andre effekter, der alle er med til at imødekomme din personlige stil. Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger, men vores dygtige fagmænd står selvfølgelig altid klar til at hjælpe og rådgive dig om de løsninger, der er mulige.

 

Hos Dit Microcement tilbyder vi microcement på:

  • Gulve 
  • Vægge 
  • Gamle klinker på badeværelset 
  • Bordplader, køkkenelementer og møbler 

 

Lige meget hvilket rum du søger vores løsning til og uanset størrelsen herpå, så vil du hos Dit Microcement få konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet og i de bedste materialer. Du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.

 

Har du lyst til at høre mere om fordelene med microcement?

Kunne du tænke dig at høre mere om de fordele, der er ved brugen af microcement i dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar herpå.

 

Dit Microcement har base i Stenløse, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Farum, Roskilde og København - og også gerne længere, hvis der skulle være brug for det.

 

Vi hos Dit Microcement glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme