Din Nordjyske Håndværker

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Din Nordjyske Håndværker

Hos Din Nordjyske Håndværker kan du få hjælp til totalløsninger inden for både murer-, maler- og tømrerfaget. Vi bestræber os altid på at gøre det nemt og overskueligt for kunden at få udført deres boligprojekter. Derfor vil du blive mødt af fleksible og kompetente fagmænd, der går langt for at imødekomme kundernes behov.

 

Fokus på samarbejde

Når vi indgår i et samarbejde med en kunde, er det vigtigt for os, at vores kunde føler sig hørt og forstået i forbindelse med deres byggeprojekt. Vi bruger derfor gerne lidt ekstra tid i starten på at forventningsafstemme og gennemgå opgaven grundigt, så vi kan i fællesskab kan arbejde os frem til den løsning, der indfrier dine forventninger bedst muligt.

 

Når du beder Din Nordjyske Håndværker om at udføre arbejdet, vil du gennem hele forløbet være i kontakt med dine fagmænd, der holder dig opdateret omkring projektets fremskridt og det følgende arbejde, der skal til for at komme i mål. På den måde ved du altid, hvor langt vi er, og vi kan foretage eventuelle justeringer undervejs, hvis der er behov for det.

 

Hos Din Nordjyske Håndværker kan du få hjælp til:

  • Gulvlægning
  • Fliser og klinker
  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Taglægning
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Altan og balkoner
  • Garager og carporte
  • Støbning af isokern

 

Er du i tvivl om, hvilke materialer og hvilke løsninger der skal til for at få det bedste resultat ved dit byggeprojekt, er vores fagligt stærke medarbejdere altid parat til at hjælpe. Vi står klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og tilbyder selvfølgelig altid råd og vejledning.

 

Vil du have besøg af de bedste fagmænd?

Hos Din Nordjyske Håndværker er du altid i trygge hænder. Selvom vi alle har mange års erfaring og derfor kender til de fleste typer opgaver, holder vi os løbende opdateret om udviklingen i branchen.

 

For at vise vores kunder, at vi er seriøse omkring vores arbejde, har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker kunder ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for at udføre arbejdet korrekt, så det ikke er nødvendigt at bruge garantien, men vi er glade for at kunne give vores kunder den tryghed. Derudover er vi også Cembrit Mestre. En autoriseret Cembrit Mester kan tilbyde kunderne den bedste rådgivning omkring Cembrits produkter. Vi er derfor et sikkert valg, når du skal have udført dine projekter.


 

Kontakt os allerede i dag

Har du lyst til at vide mere om vores services, eller står du over for et konkret projekt, du søger hjælp til, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder alle vores kunder uforpligtende tilbud på deres opgaver baseret på konkurrencedygtige priser.

 

Din Nordjyske Håndværker står klar til at køre ud til kunder fra vores adresse i Frederikshavn. Vi dækker det meste af Nordjylland og kører også gerne hjem til dig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme