Daugaard Tømrer & Trædesign

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Daugaard Tømrer & Trædesign

Daugaard Tømrer & Trædesign v. Mikkel Daugaard

- du kan kende mig på det gode håndværk


Mit navn er Mikkel Daugaard, og min tømrervirksomhed er fra 2015. Jeg har 10 års erfaring med tømrerfaget, og jeg er derfor din garanti for, at dit projekt bliver udført korrekt. Jeg kan blandt andet tilbyde min hjælp til:


- Alle små og store opgaver inden for tømrerfaget

- Nybyg

- Renovering

- Døre og vinduer

- Snedkerarbejde

- Terrasser


Sommerhuse

De sidste fire år har jeg specialiseret mig i nybyg af sommerhuse og træhuse, hvor jeg har været med til at lave alt lige fra udvendige og indvendige vægge, gulve og lofter til tag, vinduer og døre. Jeg kan med andre ord hjælpe dig med alle aspekter inden for dit nybyggeri – uanset om det er et sommerhus eller et hønsehus.


Jeg holder dig opdateret

Jeg gør, hvad jeg kan for at opfylde dine ønsker og udføre det, så det er fagligt forsvarligt. Når jeg hjælper dig som privat kunde, kan du være sikker på, at du bliver holdt opdateret hele vejen igennem byggeprocessen.


Det er vigtigt, du er med og får mulighed for at få svar på dine spørgsmål, og derfor sender jeg dig opdateringer både i form af dialog, men også billeder af dit projekt. Jeg sørger for, at du er i trygge hænder fra start til slut. Jeg er medlem af Dansk Byggeris garantiordning, der sikrer dig, hvis du mod forventning oplever problemer med det færdige resultat.


Jeg holder til i Valby, men kører ud på hele Sjælland, så ring til mig – jeg glæder mig til at høre om dit projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme