Dansk Byg- og Maleentreprise ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Dansk Byg- og Maleentreprise ApS

Hos Dansk Byg- og Maleentreprise ApS kan du få professionel hjælp til varetagelsen af dine malerprojekter. Vi er arbejdsplads for mere end 30 dedikerede fagmænd, og vi kan derfor altid matche de behov, vores kunder har. Kunne du tænke dig at få flotte resultater i din bolig, så kontakt Dansk Byg- og Maleentreprise ApS og lad os høre mere om, hvilke resultater vi skal hjælpe dig frem til.

 

Vi vil være de bedste

Dansk Byg- og Maleentreprise ApS har en mission om at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner til udførelsen af deres maleropgaver. Vi sætter standarden højt for os selv, for at løfte niveauet i branchen og for at sikre vores kunder de bedst mulige resultater i deres bolig. Vi sørger altid for at uddanne vores malere grundigt, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov på bedste vis.

 

Hos Dansk Byg- og Maleentreprise ApS kan du få hjælp til:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af facader
  • Maling og støbning af sokler
  • Maling af typehuse, parcelhuse, erhvervsbygninger og andelsboliger
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

For os er ingen opgaver for store eller for små - vi klarer det hele. Vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig, når du har brug for det, og går altid til arbejdet med stor energi. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan komme hurtigt videre fra dit maleprojekt, og derfor arbejder vi altid effektivt. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og leverer derfor ikke arbejde, vi ikke selv ville blive glade for. Kunne du tænke dig at få en god dialog med os omkring dit projekt, står vi altid til rådighed for dette og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

En fagmand med garanti!

Ønsker du et sikkert samarbejde, når du skal have besøg af din maler, så skal du vælge os. Vi har nemlig valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der gennem deres garantiordning Byg Garanti, dækker ved fejl og mangler, for op til 150.000 kroner. Det bliver selvfølgelig ikke nødvendigt at gøre brug af denne, da vi altid udfører vores arbejde korrekt.

 

Kunne du tænke dig at få besøg af os?

Hvis du ønsker at få løst dine opgaver, så kontakt Dansk Byg- og Maleentreprise ApS og lad os høre alt om dit boligprojekt. Du behøver blot at indtaste få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Give, og herfra kører vi til kunder i hele landet. Så uanset om du befinder dig Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Viborg, Randers, Aalborg, Odense, Nyborg, Roskilde eller København, så står vi hos Dansk Byg- og Maleentreprise ApS klar til at hjælpe dig!

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme