Kunde billede

Annette Pretzmann

September 2019

Tilbygning
Vi fik lavet den fineste tilbygning til vores hus. Kim fra dansk boligarkitektur er meget kreativ, realistisk og lyttende overfor vores behov og ønsker. Vi kan varmt anbefale Kim til alle der måtte øn
Læs mere  

Kunde billede

Karina Brøns

Maj 2019

ombygning
Vi har fået rådgivning og forslag til hvordan vi kan ombygge og lave tilbygning i vores hus
Læs mere  

Kunde billede

Josef Svendsen

Februar 2019

ideforslag
I forbindelse med at vi skal have nyt køkken og fornyet indretning af stue samt en evt tilbygning, havde vi brug for nogle ideer til dette. Vi havde Kim Pretzmann ude og se på vores hus. Vi var meget
Læs mere  

DANSK BOLIGARKITEKTUR ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kåringer

5 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Annette Pretzmann

September 2019

5,0/5
Tilbygning
Vi fik lavet den fineste tilbygning til vores hus. Kim fra dansk bolig Læs mere  
Kunde billede

Karina Brøns

Maj 2019

5,0/5
ombygning
Vi har fået rådgivning og forslag til hvordan vi kan ombygge og lave t Læs mere  
Kunde billede

Josef Svendsen

Februar 2019

4,0/5
ideforslag
I forbindelse med at vi skal have nyt køkken og fornyet indretning af Læs mere  
Kunde billede

Patrick Spandet

December 2018

5,0/5
Nyt hus i to plan
Dansk Boligarkitektur har i samråd med min kæreste og jeg, været med t Læs mere  
Kunde billede

Martin Pretzmann Sørensen

December 2018

5,0/5
Renovering og tilbygnig
Renoverings plan over ældre hus Læs mere  
Vis flere 

DANSK BOLIGARKITEKTUR ApS

Har du brug for en passioneret arkitekt, der er specialiseret i ombygninger, tilbygninger og renoveringer, så kontakt DANSK BOLIGARKITEKTUR ApS. Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning til private kunder, som ønsker at få det bedste ud af deres byggeprojekt. Jeg kan også bistå med arkitekttegnede villaer fra de indledende streger til nøgleklart hus, hvis du ikke selv ønsker at stå for det store slæb.

 

Hvem er DANSK BOLIGARKITEKTUR?

Mit navn er Kim Pretzmann Olesen, og jeg har mere end 10 års erfaring inden for branchen. Jeg yder altid personlig rådgivning, hvor mine kunder kan forvente, at der bliver tænkt over aspekter som økonomi, funktionalitet og udseende. Jeg skaber de bedste resultater når jeg er med fra starten, når jeg er med i udviklingsprocessen og kan spore mig frem til dine inderste behov.

 

For at skabe de bedst mulige rammer for mine kunder har jeg valgt at efteruddanne mig som tømrer. Det sætter mig i stand til at se projektet fra alle vinkler, og de udfordringer, der vil opstå undervejs, kan der hurtigt blive taget hånd om. Jeg har stor indsigt i byggeprocesser, byggeteknik og et tæt samarbejde med håndværkerne vedrørende udførelsen af byggeprojektet.

 

Tæt samarbejde skaber gode resultater

Da jeg er ene mand i virksomheden, vil det altid være mig, der er tilknyttet dit projekt. Jeg er derfor altid opdateret på eventuelle ændringer, der måtte opstå i processen. For mig kommer de bedste resultater og løsninger i et tæt samarbejde med mine kunder, hvor deres ønsker og behov og min ekspertise på området skaber et godt grundlag for håndværkerne på byggepladsen.

 

Hos mig er du godt sikret

Jeg er blandt andet medlem af Danske BoligArkitekter og Danske Arkitektvirksomheder, som sammen med mine mange kompetencer skaber et godt og sikkert grundlag for dig som kunde. Hvis der skulle opstå et problem i processen, er du som kunde dækket af min professionelle forsikring, som jeg har tegnet igennem mine medlemskaber.

 

Har du lyst til at vide mere - for det har jeg

Har du lyst til at vide mere om, hvad jeg kan gøre for dit boligprojekt, så tøv ikke med at kontakte mig. Mine services tilbydes i Aarhus og omegn, men jeg kører også gerne længere, hvis mine kunder har brug for det. Jeg ser frem til at høre om dine projekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme