DANIA TAGDÆKNING A 1998 V/OLE PETERSEN

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

DANIA TAGDÆKNING A 1998 V/OLE PETERSEN

I Valby finder du DANIA TAGDÆKNING, der med sine 30 års erfaring inden for taglægning med tagpap har opbygget mange kompetencer. Vi er derfor et godt, sikkert og trygt valg, når du skal have ordnet dit tag med tagpap.

 

Mange fordele med tagpap

Tagpap er et fleksibelt materiale, der er nemt at arbejde med. Tagpap kan derfor, i modsætning til mange andre typer af tag, benyttes til specielle udformninger af tage og derfor er anvendelsesmulighederne mange.

 

Holdbarheden afhænger bl.a. af:

  • Materialevalg og antal af påførte lag
  • Underlagets hårdhed
  • Kvaliteten af det udførte arbejde
  • Tagets hældning
  • Vedligeholdelse

 

Hos DANIA TAGDÆKNING sørger vi selvfølgelig for at udføre arbejdet ordentligt og korrekt. Vi har gennem de seneste 30 år samlet på glade og tilfredse kunder, og det har kun været muligt, fordi vi uden undtagelse udfører arbejde, vi kan stå inde for, og i høj kvalitet. Vores kunder kender os på den høje standard, som vi sætter for os selv og for andre firmaer i branchen.

 

Et firma der værdsætter sine kunder

Hos DANIA TAGDÆKNING er vi glade for vores kunder og det samarbejde, vi skaber med dem. Vi tilbyder altid de bedste materialer og løsninger, så vores kunder kan få et holdbart resultat. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, tilbyder vores kompetente fagmænd hellere end gerne råd og vejledning omkring valg af materialer samt udførelsen, så du kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dig.

 

Vil du have besøg af professionelle tagdækkere?

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med dit nye tag, så tøv ikke med at tage kontakt til os. DANIA TAGDÆKNING hjælper fra adressen i Valby kunder i København og på det meste af Sjælland. Har du et tagprojekt, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, tilbyder vi selvfølgelig også det. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi hos DANIA TAGDÆKNING glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme