Kunde billede

Mathias hansen

September 2019

Nyt tag
Nyt tag super godt arbejde holder hvad de lover
Læs mere  

CP-Byg V/ Claus Pedersen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mathias hansen

September 2019

5,0/5
Nyt tag
Nyt tag super godt arbejde holder hvad de lover Læs mere  

CP-Byg V/ Claus Pedersen

Cp-Byg V/ Claus Pedersen
- så kan du føle dig tryg
 
Det vigtigste for os hos Cp-Byg er, at du kan føle dig tryg ved, at vi udfører dine tømreropgaver. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri, og vi sørger altid for en holde en ordentlig, løbende dialog med dig om, hvordan arbejdet med dit projekt skrider frem. Ordenligheden går igen, når vi pakker sammen, for vi rydder naturligvis altid pænt op efter os.

Private og boligforeninger
Vi laver alle former for tømrerarbejde, og vi har både stor erfaring med at løse opgaver for private og for boligforeninger. For eksempel kan vi tage os af:

• Renovering af lejligheder
• Klargøring af flyttelejligheder
• Opsætning af køkkener
• Udskiftning af vinduer og døre
• Indbrudsskader
• Forsikringsskader

Erfaren tømrermester
Mit navn er Claus Pedersen, og det er mig, der står i spidsen for det lille, kompetente hold af tømrere hos Cp-Byg. Jeg blev udlært tømrer i 1995, og efter blandt andet at have arbejdet en del i Tyskland åbnede jeg firmaet i 2007.

For mig er det mest spændende ved faget, at der ikke er to dage, der er ens. Jeg elsker den del af jobbet, der handler om at snakke med mennesker og hjælpe dem med at løse de opgaver, de står overfor - både de helt traditionelle og de mere kreative af slagsen.

Udgangspunkt fra Munkebo
Vi holder til i Munkebo og arbejder meget omkring Odense, men vi kører også gerne til blandt andet Nyborg, Kerteminde, Svendborg og Middelfart. Kontakt os næste gang, du har brug for en tømrer - så er du i trygge hænder.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme