CMJ & Søn ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

CMJ & Søn ApS

CMJ & Søn ApS

- kvalitet og erfaring

 

Hos CMJ & Søn kan du være sikker på, at vi udfører et godt stykke arbejde af høj kvalitet til en fornuftig og fastsat pris. Vi er et kombineret tømrer og murerfirma, som tilsammen har adskillige års erfaring, et stærkt netværk og en forkærlighed for godt håndværk. Vi kører ud fra basen i Køge og dækker byerne omkring Storkøbenhavn, herunder Taastrup, Vallensbæk, Hvidovre, Gentofte og Vanløse.

 

Vi sørger for det hele

CMJ & Søn har et godt og loyalt kundekartotek, der består af alt fra privatpersoner, virksomheder og forskellige ejendomme, vi løbende passer på.

Det betyder, at de kontakter os, hvis der f.eks. trænger til at bliver skiftet et vindue. Da vi også har både en dygtig maler, VVS ‘er og elektriker tilknyttet, kan vi sørge for at sende den rette person til jobbet.

 

Vi tilbyder:

- Alt indenfor tømrerfaget

- Alt indenfor murerfaget

- Byggestyring

- Totalløsninger

- Formidling af kontakt til andre fagspecialister

- En fastlagt pris

- Erfaring med store og små opgaver

 

Du kan regne med os

Vi, hos CMJ & Søn, er stolte af vores resultater, og vi ved at tilfredse kunder er det vigtigste. Vi sætter en stor ære i at udføre alle opgaver rigtigt første gang og i høj kvalitet, så du ikke tøver med at kontakte os næste gang. Vores priser er fornuftige og hos os får du ingen ubehagelige ekstraregninger, med mindre andet er aftalt.

 

Du kan altid kontakte os for en snak om netop dit projekt, og vi kører gerne ud forbi og ser på opgaven.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme