Kunde billede

Johannes Dolberg

Marts 2019

Renovering af hovedtrappe
Vi fik fjernet gamle fliser og lagt beton istedet, så trappen fremstår rigtig flot i råt betonlook. Samtidig blev gelænderet renset og malet. Gammel fuge blev fjernet fra dele af væggen og kælderskakt
Læs mere  

C.J Murer Og Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Johannes Dolberg

Marts 2019

5,0/5
Renovering af hovedtrappe
Vi fik fjernet gamle fliser og lagt beton istedet, så trappen fremstår Læs mere  

C.J Murer Og Malerfirma

Har du brug for dygtige fagfolk til at lave dit murer- og malerarbejde, så har du fundet den helt rigtige samarbejdspartner til at udføre det. Hos C.J Murer og Malerfirma sætter vi nemlig standarden højt, så vores kunder altid kan forvente et godt resultat, når de får os til at varetage deres opgaver.

 

Jeg er C.J

Mit navn er Carsten Gamborg Jensen, og jeg er manden bag firmaet C.J Murer og Malerfirma. Jeg har mange års erfaring i branchen, og det gør mig i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver, mine kunder måtte stille mig over for. Jeg lever af at have glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for mig at kunne give den bedste løsning hver eneste gang!

 

Kvalitet hele vejen

Hos C.J Murer og Malerfirma går vi op i kvalitet og tilfredse kunder. Derfor går vi gerne ekstra langt for at gøre vores kunder glade. Vores vigtigste opgaver er at opfylde de krav og ønsker, du måtte have til dit byggeprojekt, og derfor er du altid i centrum, så vi sammen kan nå frem til det ønskede resultat.

 

Hos C.J Murer og Malerfirma kan vi hjælpe med bl.a.:

 

Murerarbejde:

 • Udkresning og fugning af facader og skorstene
 • Pudsning og vandskuring af facader og skorstene
 • Renovering og opmuring af trapper
 • Skalmuring af tagrygning
 • Understrygning og overstrygning af tag
 • Pudsning af sokkel
 • Reparation af sætningsskader


Malerarbejde:

 • Maling af vindskær og udhæng
 • Maling af vindue
 • Maling af facader
 • Maling af træværk
 • Maling af vægge og karme


Skal C.J Murer og Malerfirma hjælpe dig?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så udfyld kontaktformularen allerede i dag. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt bud på løsningen af dine opgaver. Vores medarbejdere står klar til at rykke ud fra vores adresse i Roskilde og hjælpe med dine boligønsker. Vi arbejder på hele Sjælland og Østjylland, Nordjylland og Midtjylland.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme