Chriton IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Chriton IVS

Chriton

- vi tegner og projekterer din byggedrøm i et unikt design


Skal du have tegnet en tilbygning, en trappe eller noget helt tredje, og stiller du store krav til designet? Vi tegner alt fra garager til altaner med vægt på æstetik, design og kvalitet.


Hos os leverer vi tegninger inden for:


- Tilbygning

- Nybyggeri

- Udestuer

- Carporte og garager

- Trapper

- Altaner


Med over 40 års erfaring i byggebranchen etablerede jeg, Svend Erik, i 2018 Chriton med en drøm om at give private hjem smukke bygninger, der skiller sig ud fra mængden. Udover mig selv har jeg ansat en ingeniør, og ved større opgaver har vi mulighed for at trække en mand mere ind. Vi er beliggende i Ans i Midtjylland og udfører hovedsageligt projekter i en afstand af 100 kilometer.


Vi kræser for det unikke design

Når vi tegner, er det altid med henblik på at skabe noget unikt og anderledes, som ikke eksempelvis bare er en firkantet bygning eller en række af trappetrin. Vi har mange kreative ideer og anderledes løsninger, og vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder i en retning, som de måske ikke selv havde overvejet.


Lad os skabe et kunstværk for dig   

Så ønsker du at få tegnet et unikt og specialdesignet byggeri, så kontakt os og hør mere. Vi kan starte på dit projekt allerede i morgen.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme