Chomyn Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Chomyn Malerfirma

Chomyn Malerfirma er beliggende i Næstved, hvorfra vi kører til kunder og hjælper dem med udførelsen af de maleropgaver, de ligger inde med. Størstedelen af vores arbejdsopgaver er for kunder i nærområdet samt København, men vi dækker hele Sjælland, hvis vores kunder skulle have brug for det. Vi kører gerne lidt længere for at hjælpe vores kunder frem til et flot resultat.

 

Vores kunder bliver rådgivet

Når vi indgår et samarbejde med en kunde, starter vi altid med at forventningsafstemme opgaven. Det er vigtigt for os, at vi er enige om, hvad der skal foregå, og vi vil derfor ikke risikere at der opstår misforståelser, der fører til et uønsket resultat.

 

Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning omkring materialer og farvevalg, så vi kan levere det resultat, der passer bedst til din bolig. Vi har mange års erfaring, som gør os rutinerede og eksperter på mange områder inden for malerarbejde. Dem deler vi hellere end gerne ud af til vores kunder, og det gør vi selvfølgelig med et smil.

 

Hos Chomyn Malerfirma står vi til rådighed med:

 

  • Malerarbejde indendørs
  • Malerarbejde udendørs
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Renovering af døre og vinduer

 

Vores services udbydes til både private, boligforeninger og erhvervskunder i enhver størrelse.

 

Skal du i gang med dit malerprojekt?

Hvis du vil vide mere om vores services eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os og lad os høre nærmere om dine malerprojekter.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme