CC Tømrer og Snedker ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


CC Tømrer og Snedker ApS

CC Tømrer og Snedker ApS

- Din alsidige tømrer og snedker


Hos CC tømrer og snedker klarer vi diverse opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget. Hos os er du i centrum, og vores målsætning er at udføre veludført arbejde, hvor du som kunde, ender ud med et flot slutprodukt, som du kan være glad for. Vi kan være behjælpelig med følgende opgaver:


- Tilbygninger

- Renovering

- Døre og vinduer

- Gulve

- Gipsarbejde


Og mange flere ting, så selvom det, du står og skal have lavet, ikke er nævnt, kan du altid ringe til os, og sammen kan vi få en uforpligtende snak, om vi kan klare det.


Alsidig og kvalitetsbevidst

Hos CC tømrer og snedker bestræber vi os hele tiden på at være med på de nyeste tendenser, både hvad angår materialer, men også udseendemæssigst. Vi vil i samarbejde med dig finde frem til en unik løsning, som du ender ud med at være glad for. Hvis du er tilfreds, ved vi, at vi har gjort det godt, hvilket er formålet for vores virksomhed.


Vi klarer arbejde i og omkring Næstved og Vordingborg, ligesom vi også gerne kører til København og omegn for at løse din opgave. Vi er tre mand, som sammen yder kvalitet og skarpe resultater - ingen opgave er for stor eller for lille. Alle sager vil have præcis samme prioritet hos os.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme