Cama Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Cama Byg

Uanset hvad du skal have lavet, så står Cama Byg klar til at hjælpe med dine byggeprojekter. Vi tilbyder en bred faglighed, der dækker både tømrere, murere og malere. Mit navn er Celal Dogan, og jeg er manden bag firmaet. Siden 2017 har Cama Byg hjulpet kunder med at få løst deres byggeprojekter, og vores mål er at hjælpe endnu flere kunder med at få deres boligdrømme til at gå i opfyldelse.

 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med at udføre:

 

  • Taglægning
  • Behandling af tag samt opsætning af tagrender
  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning samt reparation af trægulve
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger og udestuer
  • Isolering
  • Altaner og balkoner

 

Vores services tilbydes til både private, boligforeninger og erhverv. Vi hjælper alle kunder uanset projektets størrelse.

 

Har du brug for en totalløsning?

Er du træt af at holde styr på flere forskellige håndværkere og at tage stilling til hvornår de forskellige fagmænd skal på banen i din bolig, så kan vi også tilbyde totalløsninger, hvor vi står for hele projektet. Når du bestiller os til at varetage dine totalløsninger, har du kun én kontaktperson, der sørger for, at alle håndværkerne samarbejder og er med på planen for byggeprojektet.

 

Ønsker du dedikerede håndværkere?

Cama Byg består af 8 passionerede håndværkere, der står klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Vi brænder for at udføre kvalitetsarbejde, som vores kunder sætter pris på. Vi står klar på vores adresse i Skibby, hvorfra vi står til rådighed på hele Sjælland, men vi kører også gerne længere, hvis vores kunder har brug for det. Kontakt os i dag og lad os få skabt en god dialog omkring dine opgaver, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme