Kunde billede

Tina vognstrup

August 2019

Tilbygning
Tegning og byggeansøgning af tilbygning. Godt samarbejde, prisen som lovet og hurtig til at svare. God sparringspartner
Læs mere  

Kunde billede

Dennis Schiesewitz

December 2018

Tilbygning
Poul har min varmeste anbefaling. God og hurtig behandling, han lyttede til vores ønsker og fik det implementeret. Han har været behjælpelig gennem hele byggeprocessen.
Læs mere  

Byggedesign.dk V/ Poul Rafael Marquez Frank

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Tina vognstrup

August 2019

4,6/5
Tilbygning
Tegning og byggeansøgning af tilbygning. Godt samarbejde, prisen som l Læs mere  
Kunde billede

Dennis Schiesewitz

December 2018

5,0/5
Tilbygning
Poul har min varmeste anbefaling. God og hurtig behandling, han lytted Læs mere  

Byggedesign.dk V/ Poul Rafael Marquez Frank

Er pladsen blevet for trang, eller skal du ombygge din bolig - så kontakt Byggedesign.dk v/Poul Rafael Marquez Frank og få et kompetent boligråd. Her får du alsidig arkitektrådgivning, der har dine ønsker og behov i fokus.

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Poul Rafael Marquez Frank og jeg har siden 2011 hjulpet kunder i det meste af Danmark med at designe hjem i form af til- og ombygninger og nybyggeri.

Jeg har en baggrund som håndværker, og suppleret med økonomi- og lederkurser er jeg nu i stand til at se byggeprojektet fra mange vinkler. Dette gør mig i stand til at forudse forhindringer, men også at se alternative løsninger og komme med ideer, som du måske ikke har overvejet i din proces.


 

Jeg kan hjælpe med rådgivning, tegning og projektering omkring:

  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • Ombygninger
  • Byggetilladelse 

 

Jeg tilbyder min rådgivning til både private boligejere og til offentlige bygherrer.


 

Min tilgang til projekter

Når jeg går i gang med et nyt projekter er det vigtigt for mig at overholde alle aftaler omkring leveringstidspunkt og selvfølgelig også prisen. Det giver dig som kunde en tryghed, så vi kan have et tillidsfuldt samarbejde fra start til slut.

 

For mig er alle opgaver lige vigtige, og jeg prioriterer derfor ikke nogen opgaver over andre. Når vi har indgået en aftale, er du altid i centrum. Jeg går ind for et tværfagligt samarbejde, hvor alle fagmænd bidrager med de bedste løsninger, så du får det bedste resultat. Når man involverer alle parter, er det nemmere at justere alle de små parametre fra start, så de ikke ender med at skabe problemer i byggeprocessen.

 

Jeg har fokus på gode materialer og dygtigt håndværk og selvfølgelig at have respekt for en allerede eksisterende bygning. Det er vigtigt, at man får implementeret en tilbygning eller ombygning med respekt for den oprindelige byggestil, så man får et flot resultat. Det er også muligt at skabe en kontrast til det allerede eksisterende, det vigtigste er bare, at vi tager højde for det allerede ved starten af projektet. I opstartsfasen opererer jeg altid med flere muligheder, så du som kunde kan finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dine behov og funktionskrav.  

 

Ønsker du at vide mere, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg giver uforpligtende tilbud samt råd og vejledning til alle mine kunder, omkring deres nye byggeprojekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme