Buchmanns Entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Buchmanns Entreprise

Er du træt af besværet med at koordinere de rigtige håndværkere på de rigtige tidspunkter og til det rigtige arbejde - så kontakt Buchmanns Entreprise. Jeg, Kasper Buchmann, er rutineret i mange opgaver inden for flere brancher og kan derfor hjælpe dig med større projekter.

 

Siden 2017 har Buchmann Entreprise fra sin base i Præstø hjulpet kunder på hele Sjælland, og det fortsætter vi med længe endnu. Jeg arbejder ud fra en vision om at skabe de tryggeste rammer for mine kunder og levere et resultat, der ligger udover det forventede.

 

Jeg tilbyder hjælp til:

 

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Topkapning og beskæring
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Nedrivning og opbrydning
  • Tagrender i plast og stål
  • Tagrens og algebehandling
  • Tagpap
  • Malerarbejde inde og ude
  • Fototapet og mønstret tapet

 

Vores services udbydes til både private og erhvervskunder i alle størrelsesordener.

 

Vejledning gennem en god dialog

Jeg sørger altid for at sætte mig grundigt ind i mine opgaver. Det sker gennem en grundig dialog, som vi har allerede i den indledende fase. Når vi forventningsafstemmer i starten, undgår vi nemlig misforståelser, der fører til resultater, du ikke er tilfreds med. Det vil jeg selvfølgelig gerne undgå, og derfor vil jeg igennem hele projektet løbende være i kontakt med dig, hvis vi eventuelt skal justere i den oprindelige plan. På den måde mener jeg, at vi skaber de bedste resultater, som du vil få mest glæde af.


 

Kom i gang med dit byggeprojekt

Vil du i gang med dit byggeprojekt og ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt Buchmanns Entreprise. Her vil du finde fornuftige priser og et godt håndværk, uanset hvilken opgave der skal udføres.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme