Kunde billede

Sandra Dahl

November 2019

Fuldspartling / maling
Jeg overtog en lejlighed som ikke var blevet gjort i stand i ca 15 år. Ham der havde boet i lejligheden var storryger og lejligheden trængte det en kæmpe overhaling. Alt tapet, i 3 rum skulle ned og v
Læs mere  

Kunde billede

Philip Hyldahl

September 2019

Maling af badeværelse.
Vi valgte Brian til at stå for malerarbejdet på badeværelset, Brian har udført et rigtigt flot stykke arbejde, og kom med rigtig god vejledning om udførelsen og har kom med en rigtig fin pris, ikke d
Læs mere  

BS Miljø Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Sandra Dahl

November 2019

5,0/5
Fuldspartling / maling
Jeg overtog en lejlighed som ikke var blevet gjort i stand i ca 15 år. Læs mere  
Kunde billede

Philip Hyldahl

September 2019

5,0/5
Maling af badeværelse.
Vi valgte Brian til at stå for malerarbejdet på badeværelset, Brian h Læs mere  

BS Miljø Service

Trænger dit køkken, din stue eller hele din bolig til at blive malet, så kan vi hos BS Miljø Service hjælpe dig frem til et godt resultat. Hos BS Miljø Service er vi klar med malerrulle og pensel til at imødekomme de ønsker og behov, vores kunder har til deres boliger. Hvis du står med et projekt, du søger et professionelt resultat på, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. 

 

En fagmand du kan stole på 

Hos BS Miljø Service betyder vores kunders tilfredshed og tryghed alt. Derfor ønsker vi at etablere et godt og tæt samarbejde med hver enkelt kunde uanset størrelsen på opgaven. Vi lægger derfor altid ud med at tage en god dialog med vores kunder, hvor vi vender de ønsker og behov, der er til det endelige resultat, og hvilke muligheder der er for at imødekomme disse. Med mere end 15 års erfaring inden for malerbranchen har vi opbygget et bredt kendskab til mange typer af materialer og teknikker, der gør, at vores kunder kan få svar på de spørgsmål, de har i forbindelse med deres projekt. Vi står altid til rådighed for en professionel vurdering, når du har brug for det.

 

Hos BS Miljø Service kan du bl.a. få hjælp til:

  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af gulve og karme 
  • Maling af facader 
  • Opsætning af filt 
  • Fuldspartling 

 

Vi tilbyder alle vores kunder årstjek efter udført arbejde. Det betyder, at vi efter det første år vender tilbage og retter fejl og mangler, hvis der skulle være det. Vi sørger selvfølgelig altid for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke burde være nødvendigt, men vi er glade for at kunne stille denne sikkerhed for vores kunder. 

 

Få et godt tilbud på dit malerarbejde

Ønsker du også at få malet af en professionel maler, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. Vi står også hellere end gerne til rådighed for udarbejdelsen af et uforpligtende tilbud med gode og konkurrencedygtige priser, hvis du skulle have behov for dette. 

 

Du finder os i Søborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hellerup, Gentofte, København, på Frederiksberg og Roskilde. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme