Kunde billede

Rikke Hald Mølgaard

December 2018

Altid flot udført arbejde
Jeg har fået udført flere forskellige opgaver, af Brønshøj Blik og Varme gennem tiden, og har altid været 100% tilfreds med både udførelsen og servicen. Senest havde jeg problemer med at mit gasf
Læs mere  

Brønshøj Blik & Varme ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Rikke Hald Mølgaard

December 2018

5,0/5
Altid flot udført arbejde
Jeg har fået udført flere forskellige opgaver, af Brønshøj Blik og Var Læs mere  

Brønshøj Blik & Varme ApS

Brønshøj Blik & Varme ApS

- vi gi’r dig varme med charme


Står du over for at skulle renovere badeværelset? Eller har fyret givet helt op, mens frosten banker på døren? Så er Brønshøj Blik & Varme ApS klar til at rykke ud. Vores firma består af to montører og en arbejdsmand med solid erfaring inden for alle typer opgaver, der vedrører VVS og gas.


Vi kan blandt andet hjælpe dig med:


  • Service på gasfyr
  • Nyopsætning af gas
  • Fjernvarme
  • Varmecentraler
  • Løsninger inden for køkken og bad
  • Ejendomsservice, hvor alt vvs laves

Siden 2012 har vi specialiseret os i fjernvarme og gas. Dækningsmæssigt spreder vi os over hovedstadsområdet og har de seneste seks år fået varmen tilbage i massevis af radiatorer - også et godt stykke uden for København.  


En aftale er en aftale

Vi mener, at en aftale er en aftale. Du skal derfor aldrig være bekymret for, om udgifterne løber løbsk, for prisen står fast. Hvis vi bliver opmærksomme på et problem, som ikke var en del af den oprindelige opgave, gør vi altid vores kunder opmærksomme på det. Vi gennemgår kort sagt hele baduljen - og vi går aldrig fra en halvfærdig opgave. Alt vores arbejde udføres med stor ordentlighed, for tilfredse kunder er vores højeste ønske.


Få et godt tilbud

Hvis du skal have fikset en vandhane, der drypper, eller skal have skiftet gasfyret - så giv os et kald. Vi vender tilbage med en pris og glæder os til at levere et godt resultat.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme