Brolæggerfirmaet Busse

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Brolæggerfirmaet Busse

Har du brug for et par stærke arme og et par hænder, der er skruet rigtigt på, til at tage sig af det hårde arbejde i din have eller andet udeareal, så har du fundet de helt rigtige håndværkere. Siden 1987 har vi hjulpet private og erhvervskunder med grå anlæg i det meste af Jylland.

 

Stor erfaring kommer kunderne til gode

Med over 30 års erfaring er der ikke en opgave, vi ikke kan løse. Vores kompetente fagmænd er rutinerede inden for mange områder, og det kommer vores kunder til gode. Vi har en masse overskud at give af, det gør, at vi altid finder en løsning og gerne en kreativ en af slagsen, som giver vores kunder mere, end hvad de forventer.  


 

Vi kan være behjælpelig med bl.a.:

 

  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Asfaltering
  • Jord-, beton- og gravearbejde


 

Vi er medlem af Brolæggerlauget, som sikrer vores kunder mod byggesjusk gennem Byg Garanti. Det mener vi, er den bedste sikkerhed for vores kunder, som derfor altid er sikre på, at resultatet er tilfredsstillende. Vi sørger altid for at tingene gjort rigtigt første gang, så det ikke er nødvendigt for vores kunder, at klage over dårligt udført arbejde.

 

Skal vi være din kommende samarbejdspartner?

Ønsker du at vide mere om Brolæggerfirmaet Busse, har du spørgsmål til vores services, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så udfyld kontaktformularen og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme