Bo-Dea ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bo-Dea ApS

Bo-Dea ApS

- vi arbejder professionelt


Bo-Dea er et professionelt byggefirma, der varetager alle opgaver inden for faget. I øjeblikket fokuserer vi dog udelukkende på maleropgaver, da det er dér vores spidskompetence ligger. Da vi samarbejder regelmæssigt med andre selvstændige, spænder vi bredt og kan let trække på flere folk, hvis opgaven kræver det. Rent geografisk kører vi ud fra Ringsted, men kører gerne langt for den rette opgave - altså inden for en radius af 100-150 kilometer, og op til Københavnsområdet.


Bo-Dea tilbyder kompetencer inden for hele malerfaget såsom:


  •  Inde- og udendørsmaling 
  •  Tapetsering
  •  Opsætning af væv, filt mm.
  •  Fuldspartling
  •  Opsætning af gipsplader 


Vi kan samtidig udføre en masse andre former for opgaver, så hvis dit projekt falder udenfor kategori, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende samtale.


Kunden er i fokus

Vi ved, hvor vigtigt det er med tilfredse kunder, og vi sørger altid for at forventningsafstemme inden vi påbegynder samarbejdet. Skulle der mod forventning være noget som helst, du ikke er tilfreds med, kommer vi selvfølgelig tilbage og retter op, så du i sidste ende er 100% tilfreds med resultatet. Med os bag roret behøver du ikke at nøjes.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme