Blik & VVS Aalborg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Blik & VVS Aalborg ApS

BLIK OG VVS AALBORG

- hos os får du den bedste rådgivning og kvalitetsbevidste løsninger


Vores virksomhed blev grundlagt i 1998, hvorfor vi har masser af erfaring inden for alle grene af blik og VVS-branchen. Vi tilbyder blandt andet:


- alt VVS- og blikkenslagerarbejde

- renovering

- små reparationer

- total entreprise på badeværelser


Mange kompetencer

Vi har 25 dygtige ansatte i virksomheden, og hver har sin spidskompetence, for på den måde kan vi garantere dig, at du får den mest kompetente service til lige netop dit projekt. Vi lytter til dig og dine ønsker, men bidrager også med vores erfaring, så du ender med det bedste og mest holdbare resultat.


Vi hjælper dig med at tage den rigtig beslutning

Du skal have det badeværelse, du drømmer om, og derfor lægger vi os i selen for at hjælpe og rådgive dig så godt som muligt. Derfor kan du besøge vores udstilling, hvor vi viser de mange forskellige badeværelsesløsninger, vi kan tilbyde.


I samarbejde med vores leverandører sørger vi samtidig for, at vores udvalg følger moden, så du får et moderne badeværelse, der samtidig har et klassisk, tidløst design.


Vi er til at få fat på

Hvis der opstår akutte skader, har vi en døgnvagt, så du kan få hjælp uanset klokkeslæt. Vi holder til i Aalborg, og vi kører i hele landet, men vi er mest prisstærke i vores nærområde.


Vi sidder klar og venter på dit opkald.  


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme