Kunde billede

Hans Erik Rasmussen

Maj 2018

Terrasse i sibirisk lærk
Træterrasse bygget ved brug af godt håndværk og førsteklasses materialer. Opgaven blev udført umiddelbart efter afgivet tilbud og til rimelig pris.
Læs mere  

BL Tømrer & Snedker v/ Bent Larsen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Hans Erik Rasmussen

Maj 2018

5,0/5
Terrasse i sibirisk lærk
Træterrasse bygget ved brug af godt håndværk og førsteklasses material Læs mere  

BL Tømrer & Snedker v/ Bent Larsen

BL Tømrer & Snedker

- erfaring indenfor faget


Forbogstaverne i BL Tømrer & Snedker står jeg, Bent Larsen - en erfaren og dygtig tømrer, som altid leverer et solidt tømrerarbejde af høj kvalitet. Derudover er jeg også dagslys-rådgiver for VELUX med fokus på tag- og ovenlysvinduer. Derfor kan du kontakte mig for rådgivning og installation af dit nye vindue. Fra min base på Fyn kører jeg ud over hele øen, og gerne videre til Trekantsområdet.


Dialog og erfaring

Med 40 års erfaring i værktøjskassen, kan jeg lave lidt af hvert både inde og ude, og altid med fokus på detaljen. Hvis det er et større projekt, kommer mit netværk jer til undsætning, og jeg har flere samarbejdspartnere, som kan hentes ind til formålet. Jeg anvender kun kvalitetsmaterialer, så I er garanteret et langvarigt og holdbart resultat. For mig er det vigtigt med god og ærlig kommunikation, så I kan få jeres drømme opfyldt uden at gå på kompromis med det gode håndværk.  


BL Tømrer & Snedker tilbyder blandt andet:


- Gulvarbejde

- Lofter

- Døre og vinduer

- Opsætning af inventar

- Snedkerfremstillet inventar til blandt andet garderobeskabe og køkken

- Kompetent rådgivningGår I derfor og ønsker jer smukke, nye gulve eller et tagvindue i stuen, kan I kontakte mig, og jeg vil leder jer sikkert frem til den rette beslutning.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme