Bjerdix Tømrer Og Snedker

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Bjerdix Tømrer Og Snedker

Når det er tid til at få ordnet alle småprojekterne derhjemme, så kontakt Bjerdix Tømrer og Snedker. Med næsten 10 års erfaring i branchen, er jeg rutineret i mange typer af opgaver og vil også gerne hjælpe dig med dine. Jeg garanterer, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet - du er derfor altid i gode hænder, når du vælger mig til at varetage dine opgaver.

 

Mit navn er Dennis og i 2017 startede jeg Bjerdix Tømrer og Snedker. Mit mål er at være en fagligt dygtig og pålidelig håndværker, som kunderne føler sig trygge ved at hyre. Jeg overholder derfor altid de aftaler, vi indgår, hvad enten det er tidsplanen eller budgettet.

Jeg tilbyder at udføre:

 
  • Montering af døre, vinduer og trapper
  • Gulvlægning
  • Reparation af trægulve
  • Legepladser
  • Taglægning med stål, betontegl, lertegl, bølgeeternit m.m.
  • Tagrender i plast, stål og zink
  • Garager og carporte
  • Handymand-opgaver

 

Det vigtigste er en god dialog med kunden 

Når du hyrer mig til at ordne din bolig, er du sikker på, du bliver hørt. Det er dine ønsker og ideer, der er i fokus, og jeg går målrettet efter at opfylde dem. Hvis der skulle være brug for råd og vejledning omkring dit boligprojekt, vil jeg hellere end gerne hjælpe. Alle opgaver bliver udført håndværksmæssigt korrekt, og jeg forlader ikke din bolig, før både du og jeg er tilfredse med resultatet.

Her finder du mig

Mit firma har adresse i Pandrup, og herfra kører jeg til det meste af Nord- og Midtjylland. Hvis du ønsker en pris på udførelsen af dine projekter, giver jeg gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte mig allerede i dag.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme