Bent Andersen VVS Eftf. ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

michael

November 2017

vvs opgave
super flinke fra start til slut og i den grad professionelle

Bent Andersen VVS Eftf. ApS

Bent Andersen VVS Eftf. ApS
- et lokalt familiefirma med styr på håndværket

Vi er et vvs-firma med 50 års erfaring, og det er kort sagt derfor, vi er gode til det, vi gør. Vi kan hjælpe med alt fra mindre vvs-opgaver, akut opståede problemer til udskiftning af gaskedler.

Et familiefirma med erfaring
Vores firma er et familieforetagende med fire ansatte, hvoraf en har været med siden opstarten. Selvom Bent Andersen er gået på pension, har vi valgt at beholde navnet, da mange af vores lokale kunder kender os på det - ud over på den gode service, selvfølgelig. Når man skal have en håndværker ind i sit hjem, ved vi, at vores trofaste kunder føler en tryghed ved, at det er en, de kender og kan stole på. For os hænger den gode og høflige service sammen med solidt og holdbart håndværk.

Vi arbejder i Fredensborg, Hillerød, Helsingør og Storkøbenhavn, og vores arbejdsområder dækker alt inden for vvs-, blik og zink-arbejde samt varmeanlæg.

Vi klarer:
- servicearbejde
- renovering og akutte skader
- gaskedler plus fjernvarme-, jordvarme- og solfangeranlæg

Eget værksted til zinkarbjede
Særligt serviceopgaver, udskiftning af gaskedler og zinkarbejde på vores værksted er blandt vores spidskompetencer. Da vi netop har eget værksted, kan du kigge forbi og købe en pakning og få et godt råd med på vejen.

Vores kundekreds består både af private kunder og erhvervskunder, hvor vi er stolte af at have Mærsk, Domea og Søfartsmuseet på referencebladet.

Tøv ikke med at ringe til os eller kigge forbi, hvis du har en opgave, der skal løses. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Se firmaportræt