BC tagdækning

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

BC tagdækning

Hos BC tagdækning i Ishøj kan vi hjælpe dig med et godt og holdbart tag i tagpap, som du kan få glæde af i mange år frem. Vi har mange års erfaring bag os og kan derfor rådgive og vejlede alle kunder omkring deres nye tag. Har du et tagpaptag, der trænger til at blive udskiftet, så kontakt BC tagdækning og lad os hjælpe dig frem til et flot resultat.

 

Et godt resultat hver gang 

Når du vælger et tag i tagpap, er der mange fordele, der kommer dig til gode. Et tag i tagpap er nemt at lægge, er en holdbar løsning, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og samtidig er det en mere økonomisk løsning i forhold til andre tagtyper. Vores dygtige fagmænd er specialiseret i lægningen af tagpap samt grønne tage, og vi er derfor en stærk samarbejdspartner, når du søger de bedste resultater til din bolig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det ses på de løsninger, vi leverer.

 

Hos BC tagdækning kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

  • Tagpap 
  • Grønne tage 

 

Vi lægger tage på både sommerhuse og helårshuse og arbejder altid hurtigt og effektivt. Vi tilbyder vores løsninger til gode priser og altid i høj kvalitet. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring dit projekt, og måske et uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også klar til at hjælpe med dette. 

 

Du finder BC tagdækning i Ishøj

Trænger din bolig også til et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os og hør de muligheder, du har ved dit projekt. Vi har adresse i Ishøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Taastrup, Valby, Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

 

For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi ser frem til at høre om dine boligprojekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme