Kunde billede

Lea Rylander- Hansen

Marts 2019

Hulmursisolering
De har været så fantastiske, godt håndværk og super søde. De har kæmpet med ekstra udfordringer, med fx jord i murerne, så det har støvet helt vildt. De sørgede for at der var pænt og rent efter færdi
Læs mere  

Kunde billede

Sanne Ibsen

Marts 2019

Super loftisolering
Jeg kan kun anbefale Hus og Have Eksperten. De har hjulpet med at ordne mit loft, fjerne alt gammel isolering og isoleret med 400 mm papiruld. Vi har fået super god rådgivning af dem, og de har udført
Læs mere  

Kunde billede

Pernille Bennike

Februar 2019

Hulmursisolering
Hus og Have Eksperten kom med et godt tilbud om hulmursisolering efter en grundig gennemgang af vores hus - og udførte det 2 dage efter til fuld tilfredshed. Skar en pæn del af tilbuddet, da huset ikk
Læs mere  

Hus og Have Eksperten ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Lea Rylander- Hansen

Marts 2019

5,0/5
Hulmursisolering
De har været så fantastiske, godt håndværk og super søde. De har kæmpe Læs mere  
Kunde billede

Sanne Ibsen

Marts 2019

5,0/5
Super loftisolering
Jeg kan kun anbefale Hus og Have Eksperten. De har hjulpet med at ordn Læs mere  
Kunde billede

Pernille Bennike

Februar 2019

4,9/5
Hulmursisolering
Hus og Have Eksperten kom med et godt tilbud om hulmursisolering efter Læs mere  

Hus og Have Eksperten ApS

Trækker det i huset, er varmeregningen for høj, og er du generelt bare træt af at fyre for fuglene, så kontakt Hus og Have Eksperten ApS og lad os lave en gennemgang af din bolig, så du kan begynde at spare penge på varmeregningen. Vi hjælper med både store og små opgaver - og har du en bygning der skal isoleres, et tag du ønsker algebehandlet, fliser der skal renses, ønsker en hjælpende hånd til handymanopgaver eller en have der skal ordnes? Så kontakt Hus og Have Eksperten for et uforpligtende tilbud - vi giver dig altid professionel kvalitet og service til den bedte pris! 


Vi imødekommer vores kunders ønsker

Når du beder Hus og Have Eksperten ApS om at varetage opgaverne, vil du blive mødt af et fagligt stærk og venligt team, der arbejder hårdt på at imødekomme kundernes behov. Vi gør derfor alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe vores kunder med de forespørgsler, de måtte have. Vi laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for, så vores kunder er garanteret løsninger, der er holdbare. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten på udførelsen.

 

Hos Hus og Have Eksperten ApS kan du få hjælp til:

  • Isolering
  • Fliserens
  • Algebehandling
  • Handymanopgaver
  • Haveservice

Til alle vores services tilbyder vi råd og vejledning, hvis vores kunder ønsker det. Vi mener nemlig, at det gavner vores kunder, når vi deler vores faglige ekspertise, så kunderne kan træffe de valg, der er rigtige for dem.


En fagmand du kan stole på

Hos Hus og Have Eksperten ApS går vi op i, at vores kunder har det godt fra den indledende fase til projektet er afsluttet. Vi gør derfor altid vores for at opretholde et godt samarbejde og overholde vores del af aftalen, hvad enten der er tale om mødetider, budget eller hvornår projektet skal være afsluttet.

 

Vi hjælper alle

Hvad enten du har et kolonihavehus eller den helt store industribygning, der trænger til at blive isoleret, så kontakt Hus og Have Eksperten ApS. Vi står klar på firmaadressen i Helsinge for at rykke ud, når vores kunder har brug for det. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage og aftaler en gennemgang og besigtigelse af opgaven.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme