Kloakmester i Esbjerg

Velkommen til siden om kloakmester i Esbjerg. Her vil du kunne finde en lokal kloakmester i Esbjerg, blive klogere på hvilke opgaver en kloakmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en kloakmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

FK Anlæg ApS

17 km fra Esbjerg

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Jydsk Anlæg Og Terrænpleje V/ Hans Lage

56 km fra Esbjerg

Ansatte 12

  18 anbefalinger

Etableret 1989

Profilbillede

Kloakservice Syd IVS

69 km fra Esbjerg

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2019

Profilbillede

TVA Kloak & Rottesikring IVS

91 km fra Esbjerg

Ansatte 3

Etableret 2018

Profilbillede

LYNGHOLM ApS

93 km fra Esbjerg

Ansatte 3

  25 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Hagen Hus Og Have Service

109 km fra Esbjerg

Ansatte 1

Etableret 2015

Profilbillede

Syrengården

126 km fra Esbjerg

Ansatte 3

Etableret 1983

Profilbillede

Kloak Tek ApS

135 km fra Esbjerg

Ansatte 12

Etableret 2016

Profilbillede

Msd Byg I/S

225 km fra Esbjerg

Ansatte 7

  2 anbefalinger

Etableret 1981

Profilbillede

Schantz Byg A/S, Esbjerg

11 km fra Esbjerg

Ansatte 1

Profilbillede

Kloakmesterfyn Ivs

116 km fra Esbjerg

Ansatte 2

Etableret 2017

Hvilke opgaver kan en kloakmester hjælpe med?

En faglært kloakmester i Esbjerg udfører bl.a. etablering af omfangsdræn, kloakering samt støbning af gulve og fundamenter. Herudover arbejder en kloakmester både for virksomheder og for private husejere, men han kan ligeledes være behjælpelig, når det gælder fagentrepriser for bl.a. murermestre, entreprenører eller andre håndværkere inden for andre fag.

Kloakering og støbning

Når det kommer til kloakering, klarer en kloakmester alle former. Det vil sige, at han bl.a. lægger nye kloakker i forbindelse med tilbygning eller nybyggeri, og dette sker naturligvis efter de konkrete regler og love, som en kloakmester skal følge. Herudover tilbyder en kloakmester ligeledes støbning af fundament og af gulve ved eksempelvis nybyggeri.

Det er ikke i alle situationer, at afløbsinstallationer blot kan tilsluttes en hovedkloak på landet og i sommerhusområder, men her vil kloakmesteren kunne etablere enten et nedsivningsanlæg, en minirenseanlæg eller en samletank. Såfremt huset er plaget af vand eller fugt omkring soklen, eller hvis der er en større eller mindre risiko for oversvømmelse, kan det også være nødvendigt med omfangsdræn.

Separatkloakering

En kloakmester vil ligeledes kunne hjælpe dig i forbindelse med separatkloakering, og her klarer han alle opgaver lige fra det tilstoppede afløb til utætte kloakledninger. Dette gør, at dit toilet ikke løber over, og at du desuden undgår fugtskader i kældre og på fundamenter. Med en kloakmester ved hånden kan du være sikker på, at opgaven altid bliver løst lige efter fagets regler, og at du får lige netop den løsning, der matcher dine ønsker og krav.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af kloakmester i Esbjerg

Kunde billede

Kevin Lundgaard

Februar 2019

Uvurderlig god sparing!
Chris Meyer har fra dag et da han overtog vores opgave fra en tidligere arkitekt været SPOT ON. Virkelig god service hele vejen igennem, utrolig detaljeorienteret og her er man ikke bare 1 ud af 100 men en kunde med en opgave som han vil løse som var det til ham selv.
Vi har været lidt splittet om vi skulle bygge nyt eller bygge et 60'er hus total om, men én ting er sikker og det er vi skal have Chris med ombord.
Det var helt tilfældigt jeg kontaktede ham da vi egentlig havde valgt et anerkendt arkitekt firma, men da jeg så hans skilt prøvede jeg at give det et skud.
Han bør få mere applaus/marketing for hans arbejde for det er helt i top.

Kunde billede

Helge rasmussen

Februar 2019

Ja
Ny carport incl redskabsrum, carporten med stråtag

E.C. Kloak

17 km fra Esbjerg

Ansatte 1

Etableret 2000

Olsgaard

109 km fra Esbjerg

Ansatte 1

Etableret 2013