Kloakmester i Odense

Velkommen til siden om kloakmester i Odense. Her vil du kunne finde en lokal kloakmester i Odense, blive klogere på hvilke opgaver en kloakmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en kloakmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Syrengården

4 km fra Odense

Ansatte 3

Etableret 1983

Profilbillede

Kloak Tek ApS

26 km fra Odense

Ansatte 12

Etableret 2016

Profilbillede

Jydsk Anlæg Og Terrænpleje V/ Hans Lage

67 km fra Odense

Ansatte 12

  18 anbefalinger

Etableret 1989

Profilbillede

LYNGHOLM ApS

76 km fra Odense

Ansatte 3

  25 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Hagen Hus Og Have Service

78 km fra Odense

Ansatte 1

Etableret 2015

Profilbillede

Kloakservice Syd IVS

78 km fra Odense

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2019

Profilbillede

TVA Kloak & Rottesikring IVS

81 km fra Odense

Ansatte 3

Etableret 2018

Profilbillede

FK Anlæg ApS

105 km fra Odense

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Msd Byg I/S

106 km fra Odense

Ansatte 7

  2 anbefalinger

Etableret 1981

Profilbillede

Kloakmester Fyn ApS

6 km fra Odense

Ansatte 3

Etableret 2007

Profilbillede

Kloakmesterfyn Ivs

6 km fra Odense

Ansatte 2

Etableret 2017

Profilbillede

Tony Hofstedt

15 km fra Odense

Ansatte 1

Profilbillede

Jysk Jord A/S, Aut kloak

15 km fra Odense

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2007

Hvilke opgaver kan en kloakmester hjælpe med?

En faglært kloakmester i Odense står altid klar til at hjælpe dig, såfremt du har problemer med din kloak, og herudover tilbyder han professionel vejledning samt rådgivning. Trænger din kloak eksempelvis til en kloakrensning, eller har du andre problemer med den, vil en kloakmester kunne give dig en effektiv og sikker løsning. En erfaren kloakmester varetager mange forskellige typer af arbejdsopgaver i forbindelse med kloakarbejde, og han løser således både store såvel som små opgaver, hvorfor der er ingen opgave, der er for simpel eller for kompliceret for ham.

Rensning af tilstoppede afløb

Det er eksempelvis en kloakmester, du skal tage kontakt til, såfremt du har problemer med et tilstoppede afløb. En kloakmester udfører nemlig kloakrensning effektivt og hurtigt, og grundet hans specialviden inden for området sikrer han, at samtlige af dine forventninger bliver indfriet gennem hans arbejde. Med et bredt kendskab til de lokale forhold på Fyn kan en kloakmester i Odense udforme konkrete og holdbare løsninger, der vil være bedst for dig både nu, men også i fremtiden.

Rotteproblemer

En kloakmester vil ligeledes kunne hjælpe dig, såfremt du har problemer med rotter, og han er således din effektive samarbejdspartner til rottebekæmpelse. Som de fleste allerede er klar over, er rotter skadedyr, der ødelægger for mange millioner kroner om året, og herudover fører de alvorlige sygdomme med sig. Det er netop derfor, at det er utroligt vigtigt, at du sørger for at få gjort noget ved det, lige så snart du opdager, at du har rotteproblemer.

Såfremt du får rotter på besøg hjemme hos dig, er det som regel et tegn på, at der er sket et brud på dit kloaknet, hvorfor en reparation ofte er en nødvendighed. Kloakmesteren vil her foretage en røgprøve af afløbssystemet, og hernæst lave en tv-inspektion af kloaknettet, så han har mulighed for at lokalisere det pågældende brud. En kloakmester har mange års erfaring, når det kommer til bekæmpelse af rotter, og han vil således kunne være behjælpelig, hvad end der er tale om en stor eller lille opgave. Det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at det kan anbefales for husejere med udvidet rørskadeforsikring også at henvende sig til et forsikringsselskab foruden den enkelte kloakmester.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af kloakmester i Odense

Kunde billede

Lone Reinholdt

September 2019

Vindue/teressedør
Bjørn er ordentlig og han har udvist rigtig god service i forbindelse med udskiftning af mit vindue og min terrassedør. Han holder, hvad han lover👍

Kunde billede

Habitus Design Aos

August 2019

Nyt hus
Vi har bygget hus fra bunden og også gennemrenoveret nogle udleje lejligheder og Dahl og Drahbæk har været super professionelle. De har gennemtænkte løsninger der ikke nødvendigvis er super dyre. De er kreative og gide til at finde på ideer der gør arbejdet mindre besværligt for alle andre og så kan vi altid få fat i dem!! Fantastisk vejledning og hurtig og prisbevidst service !! Kan højt anbefale dem!

CC Entreprenøren

9 km fra Odense

Ansatte 1

  7 anbefalinger

Etableret 2011

Kildegaard Aut. Kloakmester & Entreprenør ApS

17 km fra Odense

Ansatte 1

  8 anbefalinger

Rasgo Kloak og Entreprenørforretning ApS

23 km fra Odense

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2000

Aut. Kloakmester Stig Pedersen ApS

24 km fra Odense

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2003

JBO - Entreprenør v/Jens Bang Olsen

36 km fra Odense

Ansatte 1

  2 anbefalinger

Olsgaard

78 km fra Odense

Ansatte 1

Etableret 2013