Isolatør i Ålborg

Velkommen til siden om isolatør i Ålborg. Her vil du kunne finde en lokal isolatør i Ålborg, blive klogere på hvilke opgaver en isolatør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en isolatør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Rubi Isolering

5 km fra Ålborg

Ansatte 2

Etableret 2007

Profilbillede

DN Isolering

49 km fra Ålborg

Ansatte 3

Etableret 2012

Profilbillede

Bentzen Papirisolering ApS

63 km fra Ålborg

Ansatte 1

  28 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Tagmaling og Isolering ApS

110 km fra Ålborg

Ansatte 1

  8 anbefalinger

Etableret 2018

Profilbillede

DKC-Isolering

63 km fra Ålborg

Ansatte 1

  29 anbefalinger

Etableret 2012

Hvilke opgaver kan en isolatør hjælpe med?

En faglært isolatør i Aalborg er ganske enkelt specialist, når det gælder alle former for bygningsisolering, og herudover kører han ud til opgaver overalt i Nordjylland. Typiske arbejdsopgaver for en isolatør kunne eksempelvis være rørisolering, skimmelsanering samt isolering af hulmure, loft, vægge, facader, krybekældre, tagkonstruktioner og etageadskillelse. Herudover udfører en isolatør opgaver for både det offentlige, boligforeninger, erhvervskunder samt private kunder.

For en isolatør er grundig forberedelse nøglen til en god og solid isolering, og det er netop derfor, at vedkommende altid udfører en grundig screening af ejendommen, inden han starter på en opgave. Herefter udarbejder isolatøren en tilskuds- samt besparelsesberegning, så du kan få et samlet overblik over, hvor meget du helt konkret vil kunne spare.

Hulmursisolering

En af de gængse opgaver for en isolatør er som sagt hulmursisolering, og dette bliver udført med papiruld, der bliver blæst ind i hulrummet mellem inder- og ydermuren. Dette gør, at den gamle isolering vil blive presset op ad bagvæggen, og hulrummet foran bliver således fyldt ud med den nye papiruld. Dette resulterer i en tæt isolering, der bl.a. kan medvirke til en kraftig reducering af din varmeregning, og herudover kan den også være med til at øge værdien af din bolig.

Loftisolering

Det er ligeledes en isolatør, du skal kontakte, såfremt du har brug for hjælp til loftisolering. En isolatør udfører nemlig moderne, effektiv samt miljørigtig loftisolering for offentlige institutioner, erhvervskunder, boligforeninger og private parcelhusejere. Helt konkret går luftisolering ud på, at der blæses papiruld løst ud på loftet, og det gælder både i forbindelse med nybyggeri samt efterisolering. Såfremt der allerede er isolering på loftet, blæses materialet blot oven på dette, og hvis der er skader på denne isolering, bliver disse fyldt ud med den nye papiruld, så du er garanteret en tæt samt utrolig effektiv isolering. Anvendelsen af papiruld er særligt godt til ældre huse, da tilstanden af dampspærren her er uvis.

Facadeisolering

Endelig vil en isolatør også kunne være dig behjælpelig, når det gælder facadeisolering, og dette er noget, der vil kunne forbedre din bolig væsentligt. Dette foregår ved, at isolatøren fastgør isoleringsmaterialet på ydersiden af din bolig, og denne metode er især god i forbindelse med isoleringen af ældre huse, hvor hulmursisolering eller indvendig isolering er ganske vanskelig. Der er mange fordele ved facadeisolering, såsom at det reducerer risikoen for skimmelsvamp og fugt, og herudover mindsker det ikke det indvendige boligareal.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af isolatør i Ålborg

Kunde billede

Line Rohde Olsen

Juni 2019

Nyt stakit
Udarbejdelse af nyt stakit med stolper, rammer og tværgående brædder.
Blev udfærdiget på én dag - de kom tidligt morgen og gik først, da de var færdige.

Kunde billede

Per Frank Jensen

April 2019

Installation af varmepump
Jeg har fået installeret en varmepumpe i mit sommerhus. Efter at have modtaget forskellige tilbud, valgte jeg Varmeteamet Aps fordi deres tilbud var overskueligt, og jeg fik en fin vejledning pr tlf. Vi aftalte besøg og opsætning af pumpen, og alt forløb planmæssigt. Jeg skulle ikke selv søge om tilskud, det hele kørte på skinner udfra firmaets forskrifter. Montøren mødte præcist op og satte pumpen op på bare 4 timer.

Frede D. Nielsen A/S

0 km fra Ålborg

Ansatte 60

  14 anbefalinger

Etableret 1999

Niss Tømrer og Snedkerfirma Aps

23 km fra Ålborg

Ansatte 1

Solbyg isolering ApS

25 km fra Ålborg

Ansatte 1

  7 anbefalinger

Etableret 2014

Globus Isolering ApS

98 km fra Ålborg

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Dansk Hulmursisolering

163 km fra Ålborg

Ansatte 1