facebook tracking pixel
Kan jeg finde Gulvafsliber i Randers på Håndværker.dk? Hos Håndværker.dk kan du finde rigtigt mange Gulvafslibere i Randers. Derfor er der med garanti også en i dit lokalområde. Hvordan finder jeg den bedste Gulvafsliber i mit Randers?" Du kan læse anbefalinger og se bedømmelser fra andre kunder i Randers, som tidligere har brugt Gulvafsliberen. Du kan se billeder af Gulvafslibererne og de projekter, som de allerede har udført i lokalområdet. På den måde kan du vurdere, om du synes Gulvafsliberen er et godt match til dig.

Gulvafsliber Randers

Få op til 3 gratis tilbud fra lokale håndværkere

Leder du efter en dygtig gulvsliber i Randers? Hos Håndværker.dk er det både nemt og enkelt at finde en gulvsliber i Randers. Vi har gjort det endnu lettere for dig og samlet en oversigt over alle håndværkere i kategorien: gulvsliber, som kan hjælpe dig med din opgave i Randers. En gulvsliber kan typisk hjælpe dig med..

  • sky blue checkmark Du får svar indenfor kort tid
  • sky blue checkmark Håndværkere i hele landet
  • sky blue checkmark Gratis og uforpligtende
Find en lokal Gulvafsliber

Hvis du hellere vil have et tilbud, kan du indhente et herunder.

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme.
Skal udføres i august 2020.

Sådan finder vi den helt rigtige håndværker i dit nærområde

...og det er faktisk ret enkelt at komme i kontakt med en dygtig håndværker tæt på dig. Læs de 3 trin om hvordan vores service virker.

1. Du fortæller os dit postnummer

Læs hvordan vi bruger dit postnummer

Med dit portnummer finder vi frem til de håndværkere, som er i dit lokalområde.

2. Vi finder håndværkere i en radius af din bopæl

Læs mere

Du bestemmer selv radiusen fra din bopæl ved at justere fra 0 til 100 km.

3. Du vælger en dygtig håndværker

Læs mere om anbefalinger

Det stærke ved Håndværker.dk er, at det er forbrugere, med egne erfaringer fra at have fået udført håndværksmæssigt arbejde, der anbefaler håndværkere til andre forbrugere. Derfor arbejder vi konstant på at skabe størst mulig gennemsigtighed og brugervenlighed, så forbrugerne trygt og nemt kan finde den helt rigtige håndværker. Følgende er en beskrivelse af, hvordan vi generelt håndterer anbefalinger. Oplever du snyd, eller har du konstruktiv feedback, hører vi gerne fra dig.

Hvilke anbefalinger bliver vist?

Vi udvikler hele tiden Håndværker.dk, og der kommer hele tiden nye håndværkere til. Derfor er der håndværkere, som ikke findes på siden endnu, men vi opretter hele tiden – og gerne – nye håndværksfirmaer. Vores mål er, at alle håndværkere skal være synlige og kan anbefales af forbrugere på Håndværker.dk. Både gode og dårlige anbefalinger vises af udført arbejde. Vi viser de nyeste anbefalinger først og regner gennemsnitlige værdier ud på baggrund af samtlige anbefalinger, som den enkelte håndværker har fået. Er en håndværker nævnt ved personnavn i en anbefaling, og han ikke ønsker dette, forbeholder vi os retten til at ændre det til firmanavnet.

Hvornår vises min anbefaling?

Du kan forvente at din anbefaling bliver offentliggjort så snart du har verificeret med enten Facebook, SMS eller e-mail. Den anbefalede håndværker har mulighed for at skrive ét enkelt svar til anbefalingen. Det er et bevidst valg at forbrugeren ikke kan svare herpå, for at undgå en lang samtaletråd. Begge parter har dog mulighed for til hver en tid at redigere deres anbefaling/svar ved at logge ind på Håndværker.dk.

Hvordan undgår vi snyd?

For at undgå falske anbefalinger eller misbrug af personlige oplysninger, så skal alle, der laver en anbefaling bekræfte deres identitet. Dette kan  gøres ved at verificere personlige oplysninger via e-mail, SMS eller Facebook. Hvis kommentaren i en anbefaling tydeligt viser, at der ikke er tale om udført arbejde, fjerner vi anbefalingen. Er der tale om en verserende juridisk tvist i en sag mellem bygherre og håndværker, vil anbefalingen midlertidigt blive fjernet, mens sagen kører. Håndværker.dk beslutter ud fra den enkelte sag, om anbefalingen skal vises eller ej.

Derudover gennemfører Håndværker.dk minimum 10 stikprøver hver måned, hvor vi beder om dokumentation for, at et stykke arbejde rent faktisk er blevet udført. Dokumentationen kan fx være en betalt faktura, billedmateriale eller en korrespondance mellem håndværkeren og kunden, som tydeligt viser, at der er tale om udført arbejde. I sjældne tilfælde kan Håndværker.dk verificere en anbefaling gennem mundtlig korrespondance med bygherren, hvis vi vurderer at det er tilstrækkeligt. Stikprøverne foretages for at sikre forbrugerne bedst muligt. Endelig tjekker Håndværker.dk altid brugervurderinger, hvis der er mistanke om snyd.

Anbefalinger på Håndværker.dk
  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her

Håndværkere

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

${item.label}
Se resultat

Branche

chevron
${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

chevron
${item.name}
Vis flere Vis less

By

Radius (${distance} km)

Opgavetype

${tag.Key}

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16
Se resultat Nulstil

Tilpas udvalg

By
Radius (${distance} km)
Opgavetype
${tag.Key}

Branche

${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

${item.name}
Vis flere Vis less

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Tilpas listen efter  

menu Kompakt list Detaljeret

Ingen resultater fundet.

${item.HasPrBadgetext}

Månedens Håndværker

${ item.RatingCount } anbefalinger

ikke medlem

${item.Name}

- ${ item.ZipCode } ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

${item.HasPrBadgetext}

${item.HasPrBadgetext}

${ item.RatingCount } anbefalinger

Månedens Håndværker

Månedens Håndværker

${ item.RatingCount } anbefalinger

${item.Name}

Se profil

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.ZipCode } - ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

Fjern favorit
Del Facebook SMS

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Folk fra Randers foretrækker

Hvilke opgaver kan en gulvsliber hjælpe med?

En gulvsliber i Randers er en person, der er dygtig til at slibe og behandle forskellige gulve. Som gulvsliber er den vigtigste arbejdsopgave at få gamle og slidte trægulve til at se nye og fine ud igen. Jobbet som gulvsliber indebærer brug af forskellige maskiner og produkter til afslibning, afhøvling, behandling, lakering og reparation af gulve. Som gulvsliber har man derfor et godt kendskab til forskellige træsorter, og man ved, hvordan disse skal behandles.

Primære arbejdsopgaver

Jobbet som gulvsliber i Randers indebærer en række forskellige arbejdsopgaver – dog med en fællesnævner omkring træ og gulve. En primær opgave for en gulvsliber er at slibe forskellige trægulve ved brug af en slibemaskine. En slibemaskine er utrolig tung, hvilket stiller krav til gulvsliberens fysik. Ud over afslibning, afhøvling og reparation af trægulve, bruger en gulvsliber også tid på at efterbehandle og lakere trægulve. Ligeledes er sikkerhedsudstyr en nødvendig og vigtig del af arbejdsdagen for en gulvsliber, da gammelt træ kan udsende farlige støvpartikler, der skal fjernes ordentlig.

Erfaring frem for uddannelse

Der findes ikke en uddannelse som gulvsliber. En gulvsliber i Randers er derfor ikke uddannet på en skole, men har derimod tilegnet sig teoretisk og praktisk viden om faget ved mange års erfaring.


Leder du efter en Gulvafsliber i Randers og har brug for assisatance?

Behov for inspiration?

Dyk ned i vores mange artikler, guides og cases lige her!

Fortsæt til inspiration
 

Behov for inspiration til dit næste byggeprojekt?

Læs vores mange artikler og guides her
Håndværker.dk logo