Glarmester i Kolding

Velkommen til siden om glarmester i Kolding. Her vil du kunne finde en lokal glarmester i Kolding, blive klogere på hvilke opgaver en glarmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en glarmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Skibhus Glarmesteren

63 km fra Kolding

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2019

Profilbillede

Glarmester Frandsen Eftf.

193 km fra Kolding

Ansatte 1

  19 anbefalinger

Etableret 1957

Hvilke opgaver kan en glarmester hjælpe med?

En faglært glarmester i Kolding klarer både store såvel som små glarmesteropgaver, og det gælder i hele Kolding by og omegn. Herudover kan han være behjælpelig for både private kunder, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger, og de typiske arbejdsopgaver for en glarmester omfatter eksempelvis udskiftning og montering af glas og ruder, spejle og glas til alle formål og meget andet.

Udskiftning og montering af glas og ruder

Det er således en glarmester, du skal tage kontakt til, såfremt du har brug for hjælp til enten montering eller udskiftning af glas, og med hans veludstyrerede bil har han samtlige reservedele til at hjælpe med lige netop din opgave. Han vil således kunne hjælpe med eksempelvis udskiftning af termoruder, montering af ruder og vinduer samt udskiftning af glas. Ved at få en glarmester til at klare dette arbejde for dig, kan du være sikker på, at ruden bliver monteret korrekt, og han kontrollerer desuden dine vinduers tilstand og giver dig naturligvis besked, såfremt der er noget særligt, du skal være opmærksom på. Endelig tager glarmesteren den gamle rude med retur, og herudover behøver du ikke at bekymre dig om specialværktøj. Der er således mange fordele ved at lade en glarmester klare arbejdet.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af glarmester i Kolding

Kunde billede

Tage Pedersen

November 2019

Maling af tag
Maling af tag samt udskiftning af tagryg. Meget professionelle, de to der kom, lavede et flot stykke arbejde og var super flinke.

Kunde billede

Mie Wraa - Hansen

Oktober 2019

Reparation af markise
I forbindelse med overtagelse af et ældre hus hang der en markise. Det viste sig at installationen af denne ikke var hensigtsmæssig og Lasse og Allan var gode rådgivere ifht en ny løsning. Det udførte arbejde var af høj kvalitet med fokus på det æstetiske uden synlige installerede ledninger. Jeg vil til enhver tid anbefale Dahl og Drabæk for deres gode rådgivning, flotte løsninger og hurtig service.